ISPOVEST MUŠKE POSLOVNE PRATNJE: Volim seks sa oba pola, ne ljubim se i mrzim neokupane klijente!

Mladić je poreklom iz Australije, živi u Londonu, samac je, ima braon kosu i plave oči i zategnuto telo, barem prema njegovom opisu na sajtu.

Na pitanje gde "prati" svoje klijente, odgovorio je:

"Idemo na večere, u kazino, na privatne jahte, do pozantih letovališta itd. Međutim, najčešće oni dolaze kod mene u stan ili se sastajemo u hotelu".

On ističe kako je poslovna pratnja postao pre deset godina i da se osećao više eksploatisano dok se pre toga bavio kancelarijskim poslom u okviru jedne korporacije, piše "Daily mail".

On je napisao da su njegovi klijenti uglavnom muškog pola, i ističe kako ipak više voli žene i transeksulane osobe.

Na pitanje da li ima mogućnost da uživa u seksu zarad ličnog zadovoljstva on je napisao:

"Nije da ne volim seks sa mojim muškim klijentima, uživam tada, ali je seks sa muškarcima samo mali deo moje seksualnosti, a da nemam seks sa ženama ili trans osobama bio bih nezadovoljan".

Da li uživa u svom poslu i koliko naplaćuje usluge, mladić je napisao:

"Volim svoj posao. Naplaćujem oko 150 funti (oko 20.000 dinara) po satu za pozive u zemlji, a 200 funti za one van zemlje, nekad i više. Zavisi gde moram da putujem. Što je dalja destinacija, veća je i cena".

Na pitanje šta nikad ne pristaje da radi odgovorio je:

"Nikad ne radim trojke sa muškarcima, ne uzimam drogu tokom "posla" i nikad se ne ljubim. Ne volim kad su klijenti naporni i pijani ili kad nisu čisti i okupani".

Izvor: blic.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.