EKSKLUZIVNI SNIMCI IZ BEKSTEJDŽA: Nataša Bekvalac na muzičkom takmičenju na Malti pre 15 godina!

Video materijal koji je sačuvan, jer je naalost mnogo toga propalo, zaista je vredan pažnje jer su gostovanja i počeci danas najvećih zvezda srpske estrade vezani upravo za njene emisije i nju kao autora. Nataša Ilić nam potvrđuje da je ovo što nam predstavlja tek početak divnih arhivskih TV snimaka.
Nataša je početkom 21. veka radila na čuvenoj i tada vrlo gledanoj novosadskoj TV Jesenjin. Bila je jedini novinar koji je pratio Natašu Bekvalac na prestižnom muzičkom takmičenju oktobra meseca 2001. na Malti. A kako je tamo stigla?

Zrenjaninski festival 2001. godine i pesma "Bolja sam od nje"... Pesma je postala veliki hit, a Nataša je dobila priliku da se predstavi na Malti. Ovo je deo reportaže za autorsku emisiju NATAŠIN KOKTEL i eksluzivni snimci priprema Nataše Bekvalac pred nastup. Soba 102, Zrenjaninski hotel.

A na Malti? Bilo je divno, Nataša je otpevala verziju pesme "Bolja sam od nje" i na španskom jeziku. Oduševila je publiku... bez preterivanja. No, imenjakinju novinarku je zanimalo i kako Nataša izgleda kad se probudi...


Pogledajte još