NS Winter Fest: Hor "Dečijeg kulturnog centra Beograd", bend "Mamorlook" i Delta radio večeras na Trgu slobode!

img_0694

Od 18 časova na Singing Christmas Tree nastupio je hor “Kulturno sklonište” iz Novog Sada, koji je potvrdio koliko muzički talentovane i zanimljive dece imamo, a gost “raspevane jelke” bio je uvek veseo i zanimljiv voditelj i urednik emisije „Tabloid“, Aleksandar Filipović.

img_0665

img_0593

img_0759

Muzički program se u 19 časova preselilo se na centralnu binu gde je bend “Teške boje” napravio sjajnu žurku sa hitovima rok muzike, a zatim predao “palicu” DJ-u omiljenog i uvek rado slušanog Radija AS FM.

img_0826

img_0905

img_1021

Večeras će nam se od 18 časova na Singing Christmas Tree predstaviti hor “Dečijeg kulturnog centra Beograd”. Velika raspevana konstrukcija realizovana je uz podršku Next soka – Bući bući i Vojvođanske banke. Gost Singing Christmas Tree biće PR Tamburica Festa, Jelena Pejčić, koja nam je rekla da je Novi Sad dobio ono što mu nedostaje zimi i ono zbog čega se prethodnih godina najčešće išlo u druge gradove Evrope.

Od 19 časova na centralnoj bini nastupiće bend “Mamurlook”:

Koncept festivala je odličan i lepo je videti da festivalska aktivnost nije rezervisana samo za letnji period i da se nešto dešava i zimi u gradu, pre nove godine. Nadamo se da ćemo zagrejati publiku brzim SKA ritmovima i povesti ih na neko toplije mesto”, rekli su nam članovi benda “Mamurlook”

Od 20h časova slušamo najveće hitove Delta radija, čiju muziku ćemo do kraja manifestacije slušati svake nedelje.

img_0960

Praznično ukrašene drvene kućice otvorene su svakog dana od 9 do 22h. Probajte kobasice, libansku kuhinju, štrudle, perece, kuvano vino i rakiju. Kupite suvenire, dekupaž predmete, ručno pravljeni nakit, jelke sa busenom. Svakog dana možete da se provozate i fijakerom.

img_0994

Zvanični hašteg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije.

Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.

Winter Fest je super prilika da se promeni večernji plan, da izlasci u uobičajene kafiće i susret sa već viđenim ljudima, preraste u nove doživljaje i poznanstva...”, rekao nam je student Marko.

img_1012

img_0997

img_0970

img_0966

img_0823

img_0817

img_0812

img_0768

img_0697

img_0573

img_0561

Pogledajte još