JOVANA ŠVONJA: Pronašla sam muškarca svojih snova

Atraktivna manekenka Jovana Švonja (25) i njen suprug, fudbaler italijanskog "Lacija" Filip Đorđević (29), proslavili su dve godine zajedničkog srećnog života, koliko je prošlo od kada su sklopili građanski brak. Supružnici su se 2014. godine jedno drugom zavetovali na večnu ljubav, nakon čega su priredili intimnu proslavu za porodicu i prijatelje.

Ovog leta upriličili su i venčanje u Crkvi Ružici na Kalemegdanu, kada su napravili i veliko slavlje kojem je prisustvovala i njihova ćerkica Noel (1).

Dok nestrpljivo iščekuju rođenje svog drugog deteta, Jovana otkriva da je oduvek maštala o muškarcu kakav je Filip zbog kog se svakog dana oseća ženstvenom i poželjnom.

Iako su na početku veze nailazili na negativne komentare javnosti, Jovana i Filip nikada se nisu osvrtali na njih. Vremenom su dokazali da je njihova ljubav iskrena i snažna, pa danas važe za jedan od omiljenijih parova sa javne scene.

- Često nam kažu da delujemo kao da smo stvoreni jedno za drugo i drago mi je što ljudi u nama vide ono što i mi sami vidimo jedno u drugom. Filip ima sve ono o čemu sam još kao dete sanjala, on je ceo moj život, otac moje dece, moj najbolji prijatelj i svakako da takvu ljubav u životu imate samo jednom, i to ako ste rođeni pod srećnom zvezdom - navodi Jovana.

Izvor: Story

Pogledajte još