ĆERKA NASTRADALOG RADNIKA IZ VRŠCA PORUČUJE VODITELJU: Ivanoviću, sram te bilo!

Sanja Radomir, ćerka preminulog radnika Predraga Maksimovića, kojeg je krajem prošlog meseca kolega pregazio viljuškarom u Vršcu, revolitana je šalom Ivana Ivanovića koju je izgovorio u svojoj emisiji.

- Radnik ubio kolegu viljuškarom. E, dok se Švaba, Englez i Amerikanac ubijaju rukama, mi lepo viljuškarom - boc! Pa ti vidi. Gospoda ljudi - glasio je od reči do reči komentar voditelja, nakon čega je publika prasnula u smeh i aplaudirala.

Ovo je naljutilo Sanju Radomir, ćerku preminulog radnika, koja je revolt iskazala na društvenim mrežama.

- Seljačina Ivan Ivanović se sprda sa nesrećnim slučajem. Uopšte nije smešno, pikinezeru, ali dobio si aplauz. Bravo! - napisala je Sanja i potpisala se kao "ćerka nastradalog".

Nakon što je okačila link u kojem Ivan izgovara svoju šalu, Maksimovićeva naslednica je dodala:

- Nekom smeh, nekom aplauz, a nekom suze. Nakon ove izjave su njeni prijatelji oštro osudili Ivanovićevu izjavu.

Mnogi porodični prijatelji savetovali su Sanju da tuži voditelja zbog svega što je rekao u emisiji.

- I hoću. Preterano je i neukusno vrlo - poručila je ćerka nastradalog radnika, očigledno spremna da pravdu potraži na sudu.

Kako bismo čuli drugu stranu i šta o svemu ovome misli Ivan Ivanović, pozvali smo ga, ali nam je on samo kratko poručio:

- Nemam komentar.

U međuvremenu smo kontaktirali i sa Sanjom, koja stoji iza svega što je rekla.

- Veoma nas je povredilo, moj otac nije bio poznata ličnost, a i da jeste, to nije način da se sa tim šali - rekla je za "Alo!" ćerka preminulog radnika.

Podsećanja radi, Predrag Maksimović poginuo je u 51. godini kada ga je u krugu fabrike u Vršcu viljuškarom pregazio kolega M. Z. dok su čistili prostor oko fabrike. Predrag se sam ponudio da pomogne kolegi i pridrži mu kartone da se ne bi razleteli, jer je duvao jak vetar. Tada ga je iznenada zakačio krampon od točka viljuškara, oborio ga i pregazio. Maksimović je nakon nesreće bio živ, ali je preminuo na putu za Urgentni centar u Beogradu.

Izvor: Alo!

Pogledajte još