ĆERKA NASTRADALOG RADNIKA IZ VRŠCA PORUČUJE VODITELJU: Ivanoviću, sram te bilo!

Sanja Radomir, ćerka preminulog radnika Predraga Maksimovića, kojeg je krajem prošlog meseca kolega pregazio viljuškarom u Vršcu, revolitana je šalom Ivana Ivanovića koju je izgovorio u svojoj emisiji.

Radnik ubio kolegu viljuškarom. E, dok se Švaba, Englez i Amerikanac ubijaju rukama, mi lepo viljuškarom – boc! Pa ti vidi. Gospoda ljudi – glasio je od reči do reči komentar voditelja, nakon čega je publika prasnula u smeh i aplaudirala.

Ovo je naljutilo Sanju Radomir, ćerku preminulog radnika, koja je revolt iskazala na društvenim mrežama.

Seljačina Ivan Ivanović se sprda sa nesrećnim slučajem. Uopšte nije smešno, pikinezeru, ali dobio si aplauz. Bravo! – napisala je Sanja i potpisala se kao “ćerka nastradalog”.

Nakon što je okačila link u kojem Ivan izgovara svoju šalu, Maksimovićeva naslednica je dodala:

Nekom smeh, nekom aplauz, a nekom suze. Nakon ove izjave su njeni prijatelji oštro osudili Ivanovićevu izjavu.

Mnogi porodični prijatelji savetovali su Sanju da tuži voditelja zbog svega što je rekao u emisiji.

I hoću. Preterano je i neukusno vrlo – poručila je ćerka nastradalog radnika, očigledno spremna da pravdu potraži na sudu.

Kako bismo čuli drugu stranu i šta o svemu ovome misli Ivan Ivanović, pozvali smo ga, ali nam je on samo kratko poručio:

Nemam komentar.

U međuvremenu smo kontaktirali i sa Sanjom, koja stoji iza svega što je rekla.

Veoma nas je povredilo, moj otac nije bio poznata ličnost, a i da jeste, to nije način da se sa tim šali – rekla je za “Alo!” ćerka preminulog radnika.

Podsećanja radi, Predrag Maksimović poginuo je u 51. godini kada ga je u krugu fabrike u Vršcu viljuškarom pregazio kolega M. Z. dok su čistili prostor oko fabrike. Predrag se sam ponudio da pomogne kolegi i pridrži mu kartone da se ne bi razleteli, jer je duvao jak vetar. Tada ga je iznenada zakačio krampon od točka viljuškara, oborio ga i pregazio. Maksimović je nakon nesreće bio živ, ali je preminuo na putu za Urgentni centar u Beogradu.

Izvor: Alo!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.