MILICU PAVLOVIĆ UPLAŠILA KOLEGINICA: Poznata pevačica mi je bacila crnu magiju!

Naime, pevačica je sa više strana čula da joj jedna koleginica radi o glavi što ju je veoma uznemirilo, ali i uplašilo. To što je tako mlada a vrlo uspešna, sasvim je dovoljno da neke koleginice požele da je sklone sa puta i eliminišu sa estradnog trona ka kojem suvereno gazi.

- Jednom prilikom u društvu nas nekoliko povela se priča o crnoj magiji, pa se Milica nadovezala i rekla kako je sa više strana čula da joj jedna koleginica, inače veoma poznata, smešta vradžbine i da je išla kod nekih vračara. Rekla nam je da joj ona mnogo smeta, jer pokušava da je uništi kako na poslovnom tako i na emotivnom planu. Odmah je insistirala da promenimo temu jer ne želi da veruje u te vradžbine i crnu magiju, tim pre što ona nikada nikome nije ni poželela nešto nažao a kamoli učinila - priča izvor blizak pevačici.

Sve ovo potvrdila je i sama pevačica.

- Da vam kažem, nameštanja ima svakakvih, ali mene te stvari ne čude! Čula sam takve priče sa više strana, ali ne bih pričala naširoko na tu temu, niti bih tome davala na značaju! Ima toliko toga lepog što se dešava u mojoj karijeri da je luksuz trošiti reči na takve stvari i takve osoba - rekla je Milica za "Star".

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.