PRESEO JOJ ODMOR: Soraja završila na ušivanju!

Ona je pre nekoliko dana završila na ušivanju jer je pala sa daske za surfovanje i isekla nogu.

- Soraja je poznata kao osoba koja voli sve da proba u životu. Od opasnih stvari do onih manje strašnih. U Tajlandu joj je bilo odlično prvih nekoliko dana, a onda je odlučila da surfuje. Iznajmila je dasku i krenula sa prijateljima u lov na visoke talase. Kako nije sjajna u ovom sportu, ona je izgubila ravnotežu i pala. Tom prilikom je nogom udarila u oštar deo daske i isekla se. Kako je bila u vodi, nije osetila da joj šiklja krv, a kada je izašla na obalu, imala je šta i da vidi - kaže Sorajina prijateljica koja je sa njom na odmoru i dodaje:

- Kada je videla koliko joj teče krv, ona se prvo uplašila, a odmah smo krenuli do hotela u čijoj blizini je i ambulanta. Lekari su joj pogledali posekotinu i kako je bila duboka, morali su da je ušiju. Ona se nakon toga vratila u sobu, u kojoj se ceo dan odmarala. Kako je poznata kao neko ko nije mirne prirode, već sutradan je nastavila da se šeta po plažama i uživa u odmoru. Odlazi redovno do doktora da joj pogledaju ranu, ali je imala sreću da se sve dobro završilo - kaže izvor blizak Vučelićevoj.

Soraja će još nekoliko dana boraviti na ovoj egzotičnoj lokaciji, nakon čega će se vratiti u Beograd, gde je očekuju brojne poslovne obaveze.

- Istina je da sam imala mali peh u Tajlandu, ali je sada sve u redu. Hvala lekarima koji su mi brzo sanirali ranu. Ovde je zaista prelepo, kao u raju i ne vraća mi se u Beograd. Ipak, sve što je lepo ima kraj, tako da ću još nekoliko dana da uživam u suncu, moru i lepim plažama - poručila je novinarima Soraja.

A photo posted by Sara (@sorajavucelic) on

Izvor: Alo!

Pogledajte još