NEDA UKRADEN PRIZNALA NA KOG POLITIČARA OTKIDA: Mrka je baš šarmantan, a Putin tako seksi!

Zbog toga su novinari upitali pevačicu na kog političara otkida, a ona je izabrala možda čak i najmoćnijeg na svetu - Vladimira Putina!

- Najbolji frajer je definitivno Putin! On je pravi muškarac, prava ruska krv. Lep je, pametan, sposoban i zgodan. Mislim da ima dosta toga da ponudi - priznala je Neda, ali vešto je izbegavala da odgovori ko joj od domaćih političara privlači pažnju.

- Nisam fascinirana nijednim našim političarem, iskreno. Nisu moj tip - kroz smeh je rekla pevačica, a jedini koga je pohvalila bio je Milutin Mrkonjić, dečko njene koleginice Ane Bekute.

- Mrka je jedan jako šarmantan gospodin, on je čovek koji ima integritet i koji voli pesme, žene, estradu. Pored svog posla, koji dobro radi, on se i u tim vodama snalazi dobro - pohvalila ga je Neda.

S obzirom na to da se nedavno vratila s veoma uspešne turneje u Australiji, kopkalo nas je da li je možda tamo upoznala nekog interesantnog muškarca. Pevačica to nije htela da potvrdi, ali je aludirala da se nešto dešava u njenom ljubavnom životu.

- Mislim da ću ove godine upoznati nekog interesantnog i da će mi se desiti ljubav. Imam takav osećaj, ne znam zašto - zaključila je pevačica.

Izvor: Kurir Stars

Pogledajte još