PLANIRA DA POKORI EVROPU! Tijana Bogićević: Zablistaću u Kijevu

Glavna i odgovorna urednica zabavnog programa RTS Olivera Kovačević istakla je da je Medijskom javnom servisu čast što učestvuje na ovoj manifestaciji, jer "Evrosong" nije samo mesto gde se takmiče pevači i melodije.

- Od pre 10 godina, kada je posle pobede naše Marije Šerifović domaćin bila Srbija, "Evrosong" je postao najveće televizijsko takmičenje na kome učestvuju predstavnici sa tri kontinenta - istakla je Kovačevićeva.

- To je zajednički poduhvat u pravljenju najvećeg muzičkog šou programa. RTS će sa svojim umećem i doprinosom učiniti da tako bude i ove godine.

Glavni grad Ukrajine će od ponedeljka ugostiti delegacije iz 41 zemlje, a na pitanje da li ju je prethodni put kada je u Diseldorfu pevala prateće vokale našoj tadašnjoj predstavnici Nini Radojčić uplašio huk sa tribina, Tijana Bogićević je rekla:

- Ne sećam se, znam samo da mi je srce tuklo kada sam izašla na scenu. Ne znam kako će ovoga puta biti. Sada imam mnogo veću odgovornost nego kada sam pevala kao prateći vokal. Idem da radim ono što najbolje znam i što najviše volim. Nadam se da ćemo se dopasti publici.

Zatim je Tijana sa pratećim vokalima uživo, bez muzike, otpevala refren pesme "In too deep" i obećala da će to još bolje zvučiti u Kijevu.

Predstavnica Srbije nastupiće u Kijevu u pratnji tri prateća vokala - Jelene Đurić, Sanje Bogosavljević i Jelene Pajić i plesača Borisa Vidakovića, a nastup će režirati Igor Basorović.

- Na internom konkursu izabrali smo pesmu stranih autora i ovo je svojevrstan poziv domaćim autorima da se sledeće godine uhvate sa novim tendencijama - kazala je šefica srpskog tima u Kijevu Ana Rogljić.

- Što se tiče vizuelnog identiteta, tu smo u korak sa svetom, imaćemo zanimljiv nastup.

Izvor: Novosti

Pogledajte još