I DALJE U DEPRESIJI: Ana Sofrenović ćerkama napisala potresno pismo

Njene reči su potresle svakoga ko je video ovu poruku.

- Drage moje ćerke, mama uskoro gubi sve. Bila je suviše nezavisna i svoja. Ili bezobrazna i nemoralna u zavisnosti koga pitate. Dobila je svoje šanse da se lepo ponaša, ali pošto nije pokazala dovoljan nivo kooperativnosti mora biti postavljena tamo gde joj je mesto. Sve što sam htela je nešto bolje za vas i celu pororicu i staru i novu kao i za sve zemlje kojima pripadam. Ali znate koliko sam bangava i jesam uspela da zgazim mnogo prstiju u procesu pokušavajući da učim u hodu i sazrim što pre da bih učinila najbolje što mogu. Sada je sve u rukama savršenih da odluče o nesavršenima - napisala je Ana i dodala:

- Ma ja sam daleko od savršenstva, htela sam da menjam svet, zaljubila se i saplela o sopstvene želje. Mnogo toga htela, mnogo toga započela. I mislila da će svi samo da poskoče od sreće nad mojim spiskom želja i da se postave tamo gde treba, ali naravno život tako ne funkcioniše, a ni ljudi. Mnoge sebi drage sam povredila jer sam se osećala izdanom, ali često ne shvatajući da sam i ja njih ostavljala kad sam im bila potrebna tako da nema ljutiš... Samo gledam kako da ovo rešim najbolje moguće... Hvala vam za podršku, znači mi puno, mada je ne zaslužujem uvek... Guramo dalje - završila je.

Kada su je novinari "Kurira" pozvali za komentar, rekla je:

- Molim vas, ne bih volela da širim ovu priču. Zaista ne želim da otkrivam o čemu se radi, niti sam sigurna da ću ikada to želeti. Ja sam taj status obrisala vrlo brzo - bila je kratka Ana.

Ana je ćerke Ivu i Lenu rodila tokom braka sa glumcem Draganom Mićanovićem, a oni su se razveli 2011. godine.

Glumica se četiri godine borila sa depresijom i o tome je javno govorila.

Izvor: Alo!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.