SANJA DOBILA NEPRISTOJNU PORUKU: Nudio joj 10.000 evra da se upoznaju!

Naime, muškarac čiji su inicijali P. P. poslao je atraktivnoj voditeljki poruku u kojoj je napisao da je skupio novac i da ima veliku želju da je upozna, međutim, Sanja nije odgovorila na njegovu ponudu.

"Kada joj je stigla poruka, Sanja nije mogla da veruje šta čita. U prvi mah se nasmejala i odmah rekla da se radi o nekoj šali. Kada mi je pročitala poruku i ja sam bila u šoku. Pitala sam je odmah: „A šta ako je taj neko ozbiljan?”. Ona me je ozbiljno pogledala, a onda se nasmejala i rekla: „Ma daj, sigurno je nekome dosadno, pa hoće sa mnom da se našali, a misli da ću da nasednem.“ Ona nije odgovorila na poruku, tako da nismo saznali da li se neko šali ili je ozbiljan", priča nam voditeljkina prijateljica i otkriva šta je pisalo u poruci.

"Ja mislim da je ona tu poruku ubrzo i obrisala, ali pisalo je: „Ćao, Sanjči, uspeo sam da uštedim 10.000 evra i prebacio bih sve to na tvoj račun samo da bih te upoznao. Pozdrav iz Banjaluke”. U svakom slučaju, i da se neko našalio, mi smo se slatko nasmejale čitajući tako nešto", dodaje Sanjina drugarica.

Kako priča Sanja, ona ne odgovara na takve poruke i smatra da se to dešava svakoj osobi u Srbiji koja se bavi javnim poslom.

"Pre svega, nikada nisam odgovarala na takve poruke, a verovatno se radi o nekom lažnom profilu sa kojeg neko pokušava da se našali sa mnom. Toliko godina sam na javnoj sceni Srbije i videla sam sve i svašta, tako da mi ovo nije ništa novo. Naravno da ne pristajem da se viđam sa ljudima samo zbog toga što nude novac. Uvek sam izlazila u susret kada je bilo ko hteo da se fotografiše, jer u tome nema ništa loše", rekla je Sanja.

Sanja je pre nekoliko godina otkrila da je imala ponudu jednog muškog magazina da krasi njihovu naslovnu stranu.

"Imala sam ponudu da se fotografišem za drugi broj tog magazina, ali nisam želela ni da je saslušam. Jednostavno, ne vidim sebe u toj priči. Onaj ko treba da me vidi golu, taj me i gleda", rekla je voditeljka tada za jedan magazin.

Izvor: alo.rs

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.