PRIPREME PRED KONCERT NA TAŠU: Bojan iz Lexingtona na fudbalskom turniru u Moskvi

Pevač je u potpunosti posvećen što boljem plasmanu naše umetničke reprezentacije, jer zbog ogromnog interesovanja publike i velikog broja prodatih karata uopšte ne mora da brine za uspeh koncerta na Tašmajdanu.

- U Moskvi sam na humanitarnom prvenstvu u fudbalu, koji se u ovom gradu održava već 7 godine. Ove godine turnir okuplja 16 ekipa, a reprezentacija Srbije učestvuje po drugi put na ovom takmičenju. Turnir je humanitarnog karaktera i nastao je sa ciljem se skupi što više novca za bolesnu decu širom sveta. Zbog toga sam se rado odazvao pozivu da zaigram za našu reprezentaciju - kaže Bojan Vasković.

Večinu našeg tima čine glumci i pevači, a među njima su: Aleksandar Radojičić, Viktor Savić, Andrija Kuzmanović, Bane MVP, Marko Đurovski, Milan Mitrović...

Čim stigne u Beograd, popularni Boki posvetiće se finalnim pripremama za koncert na Tašmajdanu, koji publika nestrpljivo čeka. Kako saznajemo, još jako mali broj karata može se naći u prodaji, pa je sigurno da će 17. juna Beograd i Srbija biti u znaku koncerta Lexington benda.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.