CSR Srbija 2017 - Nikola Papak: Jako nam je važno što su zaposleni uključeni u sve naše CSR aktivnosti

"Najbolji način da počnemo ovu konferenciju bi bilo da pevamo pesmu “Imagine.”- You may say I’m a dreamer. But I’m not the only one. Direktori nekih od najuspešnjih globalnih kompanija poput Google i Ikea obraćali su mi se sa 4 reči kako mogu da pomognem. Otvorili su mi vrata i obezbeđivali stručna znanja Unicefovim programima. Direktori sektora bankarstva i energetike su ponudili pomoću za decu iz Srbije. “Kako mogu da pomognem” upitali su me Telenor, Vojvođanska banka i Robert Čoban, a šta svi oni imaju zajedničko – nude pomoć, u današnjem svetu u kom vlada ekonomska nestabilnost. Uspeh u 21. veku postižu kompanije koje imaju viši cilj osim puke dobiti. Kompanije koje upravljaju prema višem cilju mogu da stvaraju više za društvo .Srbija danas beleži negatvan demorgrafski trend, nažalost. Nama u Unicefu će biti zadovoljstvo da radimo sa vama, svim kompanijama koje žele da pomognu", rekao je Mišel Sen Lot

U panelu "Lideri globalne održivosti u svetu I kod nas" učestvovao je i Nikola Papak, Delhaize Serbia, Corporate Communications, koji je za naš portal rekao:

"Kao velika kompanija na strateškom nivou doneli smo odluke koje su odredile društveno odgovorno poslovanje kao ključan segment i strateško opredeljenje naše kompanije koje prožima sve delove našeg poslovanja. U Srbiji smo posebno ponosni na saradnju sa "Bankom hrane"."

Kompletan razgovor poslušajte u videu:

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.