CSR Srbija 2017 - Zorica Džida: Poziv je da svi zajedno trčimo jednu trku, održivu!

"Najbolji način da počnemo ovu konferenciju bi bilo da pevamo pesmu “Imagine.”- You may say I’m a dreamer. But I’m not the only one. Direktori nekih od najuspešnjih globalnih kompanija poput Google i Ikea obraćali su mi se sa 4 reči kako mogu da pomognem. Otvorili su mi vrata i obezbeđivali stručna znanja Unicefovim programima. Direktori sektora bankarstva i energetike su ponudili pomoću za decu iz Srbije. “Kako mogu da pomognem” upitali su me Telenor, Vojvođanska banka i Robert Čoban, a šta svi oni imaju zajedničko – nude pomoć, u današnjem svetu u kom vlada ekonomska nestabilnost. Uspeh u 21. veku postižu kompanije koje imaju viši cilj osim puke dobiti. Kompanije koje upravljaju prema višem cilju mogu da stvaraju više za društvo .Srbija danas beleži negatvan demorgrafski trend, nažalost. Nama u Unicefu će biti zadovoljstvo da radimo sa vama, svim kompanijama koje žele da pomognu", rekao je Mišel Sen Lot

Uvodničar panela "Poslovanje u skladu sa principima održivog razvoja" bila je Zorica Džida, Vojvođanska banka, koja je za naš portal rekla:

"Veliko je zadovoljstvo ispred jedne kompanije kao što je Vojvođanska banka biti prisutan na ovom panelu. Ono što je glavna karakteristika jeste poziv da svi zajedno trčimo jednu trku, održivu!"

Kompletan razgovor poslušajte u videu:

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.