VODITELJKA SPUTAVALA GLUMICU U KARIJERI: Razvodi se najpoznatiji gej par u Holivudu

Iako još uvek nisu javno komentarisale razvod, nekadašnje partnerke su nedvosmisleno potvrdile tačnost navoda tabloida.

Naime, kako piše "In Touch", razlog razvoda jednog od najharmoničnijih holivudskih parova je voditeljkina navodna "potreba da kontroliše sve pa i svoju partnerku", a činjenica je da se obe u poslednje vreme ne pojavljuju sa burmama na ruci.

- Elen i Porša su se rastale. Porša već izvesno vreme ne nosi burmu na ruci. Više ne mogu da se vrate na staro. Sada je samo trenutak kada će ceo svet da sazna za njihov razvod. U suštini, problem je u tome što Elen nije dozvoljavala Porši da bude ono što jeste niti je podržavala njenu želju da razvije filmsku karijeru - rekao je izvor blizak paru za "In Touch".

Inače, glumica je često gostovala u emisijama kod polularne voditeljke, a u tim prilika obe su javno i otvoreno govorile o svom odnosu.

Druga tema američkih tabloida jeste pitanje koliko će Porša profitirati od razvoda, budući da se bogatstvo Dedženerisove procenjuje na 360 miliona. Naime, kako navodi "In Touch", Porša bi mogla da dobije polovinu supruginog bogatstva, odnosno 180 miliona dolara, budući da predbračni ugovor ima dosta "rupa", zaključuju tabloidi.

Izvor: Blic

Pogledajte još