IZABERITE SVOJ MODEL: Koji bikini odgovara tvom obliku tela?

Pet najčešćih oblika tela su: peščani sat, jabuka, trougao, obrnuti trougao i atletska građa.

Oblik peščanog sata

Izražene su grudi i bokovi, tanak struk. Za vas su idealni vintidž bikiniji sa visokim strukom u donjem delu i dobrom potporom za grudi. U njima će vaše obline odlično doći do izražaja, a vi nećete strahovati da će vam nešto "ispasti"

Ibegavajte različiti gornji i donji deo jer u njima vaše telo može da deluje disproporcionalno.

Oblik jabuke

Gornji deo je puniji - grudi, struk i guza. Za vas su savršeni jednobojni gornji delovi kombinovani sa donjim delovima zanimljivog dezena. Deblje naramenice učiniće vaša ramena manjim. Budući da su vam noge adut, istaknite ih visoko debelim nogavicama.

Izbegavajte tanke bretele. Zbog njih ćete delovati veće.

Oblik trougla

U gornjem delu telo je uže, a u donjem šire. Birajte komade koji će privući pažnju na gornji deo. Savršena kombinacija su grudnjaci u veselim bojama ili sa šarenim printom, a donji deo u jednoj boji. Možete komotno izabrati i izazovan dekolte. Visoki struk na donjem delu istaći će vaš struk.

Izbegavajte dečačke gaćice, učiniće vaše bokove širim.

Obrnuti trougao građa

Gornji deo tela je širi, a donji uži. Grudnjaci sa dobrom potporom za vas su neophodni. Potražite one sa punjenjem, žicom i debljim bretelama. Odličan izbor su i topovi sa produženim delom ispod grudi. Volani ili karneri na donjem delu daće proporciju vašoj figuri.

Izbegavajte model bez bretela.

Atletski tip

Da biste stvorili iluziju oblina, birajte volane i zanimljive printove, kao i trougliće.

Izbegavajte gornji deo bez bretela. Učiniće vaš gornji deo još ravnijim. Izbegavajte i jednodelne kostime ako imate dugačak torzo.

Izvor: Super žena

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.