MILOŠ I JELISAVETA KUPUJU KUĆU: Za vilu na Dedinju daju milion evra!

Novopečeni bračni par iskoristio je priliku da, dok je košarkaš u Beogradu, razgledaju kuće u glavnom gradu. Iako Tea novi ugovor sa "Klipersima" vodi u Los Anđeles, njegova baza biće ovde. Iako im je lokacija bila najteža odluka, na kraju su se odlučili za Dedinje. Vrednost vile procenjuje se na oko milion evra!

- Jelisaveta je gradska devojka sa Dorćola i volela bi da ostane u strogom centru grada, dok je Teo malo drugačiji tip. On je želeo da nađu kuću negde na periferiji Beograda, kako bi vreme provodio u miru i daleko od gradske gužve. Na kraju su se našli na zlatnoj sredini - na Dedinju. To je miran kraj, nema saobraćaja, okruženo je zelenilom, a opet je i blizu grada, što Jelisaveti odgovara. Cena nekretnine s bazenom je 1.000.000 evra - tvrdi izvor.

Miloš je sve ostalo u vezi sa budućom kućom prepustio svojoj supruzi.

- Njemu se dopada Jelisavetin stil u svakom pogledu, od garderobe do dekorisanja i sređivanja enterijera, pa će njena dužnost biti sređivanje porodičnog doma. Ona će izabrati nameštaj, boju zidova, pločice u kupatilu i kuhinji... Miloš želi pravu porodičnu i toplu atmosferu dok je u Beogradu. Jedino što Jelisaveta neće dirati je bašta. Pošto joj se trenutni izgled dvorišta ne dopada, unajmiće arhitektu koji će napraviti novi plan i restrukturirati izgled - završava izvor blizak glumici.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram

Pogledajte još