SMELO: Dana Karić je srpska Bijonse!

Ćerka Bogoljuba Karića, Dana Karić, koja se porodila pre dve nedelje i na svet donela dečaka Petra obradovala je pratioce na Instagramu fotografiju nastalu neposredno pred porođaj. Naime, Dana je pozirala u kadi, okićena cvećem, baš kao Bijonse što se slikala neposredno pred porođaj. Ona je pored slike istakla da uživa u svakom trenutku majčinstva i da je period odrastanja njenog deteta najlepši za nju.

- Dragi moji, Želim da podelim sa vama jednu od fotografija koju sam slikala pred porodjaj. Inspirisana sam bila... rekoh drugu, 'dođi, pa ako sam raspoložena slikamo se!' Slikali smo se četiri sata! Uživali smo! Prijatelji su mi pomogli, poslali cveće, zaova i ja to sve rasporedile, aranžirale, napunile kadu, dodale malo mleka da obojimo vodu, mama pomaze i smeje se... Sada dušica moja ima dve nedelje! Dve nedelje! Leti vreme, a najlepša stvar je u tome što sa njim vreme ne postoji i uvek smo u sadašnjem trenutku, ukoliko to sebi dozvolimo.
Predivno! Sada sam ja kao beba moja: spavam, jedem, pijem, dojim, vodim racuna o njemu... Samo to ! To je moj čitav svet. Uživam u njemu. Zaista treba bebi, a i mami, 40 dana da se oporave i da se stabilizuje sve. Treba imati strpljenja sa sobom i svojim telom, dok se to sve vrati na svoje. Zato kazem, kao beba... spavam, jedem, pijem vode, mazim se da mužićem i bebicom... lagano sa sobom! Bebić moj spava pored mamice, uziva! Ne mrda! Ja gledam 'some like it hot', i uskoro ćemo da ručkamo!
, napisala je Dana pored slike.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Autor: nadlanu.com/D.R.
Foto: danakaric/Instagram

Pogledajte još