Najlepše letnje frizure koje možete brzo i lako da napravite!

Želeli smo da vam predložimo frizure koje će vam obezbediti pravi 'summer look', ali koje neće zahtevati mnogo izdvojenog vremena i truda. Zato, uz pomoć češlja, par ukosnica i gumica, eto nas! Spremi bar što se kose tiče da uplovimo u prave avanture.

Pletenica umesto rajfa

Vrlo brzo i jednostavno – ispletite dve kike, tik iza ušiju. Ukosnicama ih polako spajajte na centar razdeljka, a ako vam je kosa duža samo je “podvijte” ispod kike. Tako će delovati masivnije i odlična je zamena za rajf. Ako pletenice dobro pričvrstite, možete i spavati sa njima bez problema.

Masivna punđa

Zavežite kosu u rep, malo ga natapirajte i uz pomoć čarobnih ukosnije napravite punđu. Ne može jednostavnije, zar ne?

Talasasta puštena kosa

U malu prskalicu stavite malo vode i pola kašičice soli. Protresite kosu, poprskajte i protresite ponovo. Videćete da će kosa polako početi da se pramen po pramen "omi".

Neobičan rep

Zavežite kosu. Obmotajte pramenom gumicu i pričvrstite ukosnicom. Tako uradite na još dva mesta na repu, ali pramen sakrijte pod gumicom. Ova frizura je idealna za one koji imaju baš dugu kosu.

Kika u svakom pogledu

Što se tiče ovog letnjeg klasika, ne možete da omanete. Riblja kost, klas-kika ili dve kikice sa strane ispod šešira su više nego dobro došle ovog leta.

Izvor: Lepota & Zdravlje
Foto: Ilustracija/Pixabay

Pogledajte još