SONJA IH DOVODI DO LUDILA! Željko Šašić otkriva: I mene je namerno izazivala da je udarim!

Željko Šašić je priznao da razume Acu Lukasa što je udario svoju ženu Sonju Vuksanović jer se i on tokom braka sa njom jedva suzdržavao da je ne udari. Poznati pevač kaže da njegova bivša namerno izaziva svoje muževe.

- Ovo nije prvi put da se priča da su se Aca i Sonja fizički obračunavali. E, ja sam upravo iz tog razloga izašao iz braka sa njom. Da mi se, ne daj Bože, to ne bi desilo, jer ona muškarce izaziva i dovodi do ludila - otkriva po prvi put Šašić razlog zbog kog su se rastali i nastavlja:

- Ni tada, a ni sada ne bih mogao da živim pod istim krovom sa osobom sa kojom fizički treba da se obračunavam, čak ni da dižem ton. Nisam hteo da pravim cirkus u kući. Sto puta sam joj rekao: "Sonja, nemoj da me izazivaš." Bukvalno godinu dana u kući nismo ni komunicirali, sklanjao sam se, samo da je ne bih udario. I stvarno je nikada fizički nisam ni takao, ruku na nju digao nisam - kaže Željko.

Šašića nije mnogo pogodila Lukasova izjava da ga sada razume. Željko kaže da se samo pribojava da Aca ne prođe kao i on kada je viđanje ćerkice Viktorije u pitanju:

- Ako hoće sa mnom da saoseća i ako mu je stalo do tog deteta, razumeće sve moje ispade i upiranja prstom na njih. Shvatiće kako mi je bilo. Tek će Lukas da vidi kako će mu biti, ako mu je stvarno stalo do te male Viktorije. Racionalni i normalni ljudi, čak i kad se razvedu, moraju da ostanu u civilizovanim odnosima, makar zbog te dece. Samo sam tražio minimum kontakta da bi detetu, meni i ostalima bilo lakše, a bio sam ometen - žali se pevač.

On kaže da mu je posebno teško palo kada su Sonja i Aca na sva zvona objavili da su njegovoj naslednici Sofiji kupili kola. Šašić tvrdi da su to uradili od njegovih para:

- Izgubio sam sudski spor i isplatio im pare. Sutradan je u svim novinama izašla priča kako je Aca Lukas kupio Sofiji kola. A niko nije napisao da je to kupljeno od mojih para. To je novac koji sam ja puko na sudu. Zamislite vi onda kakva je ona, em je svesna da me je pokrala, em to objavljuje - završava Šašić.

Izvor: Informer
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još