IVANA PANZALOVIĆ: Volela sam Srđana, nisam bila sa njim zbog para!

Ivana je potvrdila da se nalazi na odeljenju intenzivne nege na VMA u Beogradu i da se oporavlja.

- Lekari su mi rekli da su milimetri odlučivali o mom životu! Hvala dragom bogu što me je pogledao. Srđan mi je pucao direktno u glavu, a onda je sebi oduzeo život. Još sam u šoku što sam ostala živa posle svega što se dogodilo. Dugujem javnosti svoju stranu priče, ali o tome ću kada me otpuste iz bolnice - kaže mlada glumica i dodaje da bi, prema prognozama lekara, za nedelju dana trebalo da izađe iz bolnice.

Ivana kaže da su svađa i tuča izbile posle banalne rasprave, ali nije htela da otkrije zbog čega su se ona i hirurg zakačili 7. septembra u cik zore.

- Imali smo i ranije verbalne okršaje. To za ljubavnike nije ništa čudno... Bilo je teških reči, ali o tome za sada ne želim da pričam. Moram da kažem da Srđan nikada ranije nije bio nasilan. Nije sumnjao da ga varam, niti je to bio povod naše svađe. Prvo me je jurio nožem po stanu, a onda je potegao pištolj. Ne mogu još da objasnim šta ga je navelo na to. Volela bih da se ova velika tragedija nije desila - rekla je vidno potresena verenica plastičnog hirurga.

Glumica tvrdi da sa Srđanom nije bila zbog novca, već iz ljubavi.

- Nikada nisam imala materijalnih problema, niti sam zbog toga bila u vezi sa Srđanom! Moji roditelji su zdravstveni radnici, a otac je takođe hirurg. Pritom, sama sam igrala u serijama i zarađivala. Pitanje je da li ću posle ovoga moći uskoro da se vratim svom poslu. Ne znam koga posle ovakve tragedije interesuje ta strana priče i ko se time uopšte bavi - ogorčeno je rekla glumica i poručila da će po izlasku iz bolnice otkriti detalje burne svađe.

Prijatelji doktora Cvetanovića kažu da je pre ljubavne veze sa glumicom bio u stabilnom braku.

- Bio je posvećen otac i posvećen muž. Ivanu je upoznao preko prijatelja. Kada su počeli ljubavnu vezu i kada je žena saznala za to, nastao je haos! Supruga je prešla preko toga, ali je on ipak nastavio sa Ivanom. Na kraju je odlučio da se razvede, ali je sa decom zadržao korektne odnose. Prijatelji su mu govorili da ga ona ne voli i da ga samo koristi. On je počeo da se menja kada je posumnjao da je našla dečka. Zato je svaki njihov susret završavao svađom. Srđan nikada nije bio nasilan. Bivšu ženu i decu nikada nije maltretirao - kaže prijatelj doktora Cvetanovića.

Veza glumice i hirurga, puna snažnih emocija, okončala se 7. septembra oko 4.30 u stanu ulici Koste Racina na Dedinju, gde su zajedno živeli. Posle burne svađe i tuče Srđan je pucao u Ivanu, a potom je sebi oduzeo život.

Ispred zgrade u kojoj se odigrala drama mogli su se videti polomljen ventilator, luster i čaše koje su ljubavnici bacali kroz prozor, dok je krvi bilo na sve strane.

Prijatelji pokojnog lekara kažu da je glumica, navodno, našla dečka i da se sa njim mirila po potrebi.

- Srđan joj je sve plaćao. Ugradio joj je silikone i finansirao sva putovanja, izlaske, haljine, torbe i cipele. Zbog toga nije imao podršku prijatelja i porodice. Ona je nedavno našla nekog. Raskidala je sa njim, a mirila se kad god bi joj nedostajao život na visokoj nozi. Izlazila je često sa drugaricama po prestoničkim restoranima i klubovima, a on je sve plaćao. Imala je naviku da napravi haos. Grebala mu je nekoliko puta auto, lupala na vrata i pretila ispred stana kad posle raskida odluči da mu se vrati, a on neće da joj otvori - kaže Srđanov kolega.

Izvor: Alo!
Foto: Ivana Panzalovic/Facebook

Pogledajte još