ODREKLA SE PINCETE: Manekenka je bila predmet podsmeha, a onda je objasnila zašto fura jednu obrvu!

Ona je rešila da zadrži svoje prirodne obrve i odrekne se pincete, a sada je otkrila zašto. Mnogi korisnici društvenih mreža ismevali su njenu odluku, pa je objasnila kako je sve počelo.

Sofija je prirodno imala plave obrve, koje je samo želela da popuni bojom, da se ne bi videle praznine. Na kraju je završila sa crnim obrvama, koje su joj se do te mere svidele, pa ih je potpuno pustila da rastu. Čak ih je mazala ricinusovim uljem, da bi bile još gušće.


- Ne želim da me iko kopira. Nosim jednu obrvu zato što mi se to dopada, uklapa mi se uz lice. To je moje obeležje, kao što neko nosi mnogo maskare ili pravi "krila" na uglovima očiju sa ajlajnerom. Čini vas otrovnim kada komentarišete nekoga i upadate u društvene norme i standarde - rekla je manekenka.

Izvor: Kurir.rs

Pogledajte još
1 komentar
  1. Djetic says

    Iskreno,sa izvrtanjem pojma „lepo“ ,kada po necijem shvatanju,apsolutno sve,cak i ono sto prirodno izaziva mucninu,zahtevano se zove „lepim“,onda treba ukinuti rec „ruzno“ u kontekstu fizicke lepote.
    Dovoljno je da pokazete sliku ove nakaze bebi koja nema pojma o bajkama sa vilama,vesticama i princezama pa cete videti prirodnu reakciju.
    Zastranilo se u svemu iz razloga popularnosti i bogacenja.
    Jako me interesuje,da li odrzava i dlakave noge,pazuh i medjunozje?

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.