KAO SA CRVENOG TEPIHA: Sofija Milošević pozirala u haljini koju je sama kreirala, izgleda spektakularno (FOTO)

Manekenka Sofija Milošević često iznenadi svoje pratioce na Instagramu nekom provokativnom objavom. Od kako je uplovila u ljubavnu vezu sa fudbalerom španskog "Real Madrida" Lukom Jovićem, ne prestaje da intrigira javnost. Atraktivna plavuša ne krije svoj privatan život, pa neretko na svom profilu podeli uspomene sa decom, kao i sa verenikom.

Popularna tridesetjednogodišnjakinja porodila se pre samo dva meseca i na svet donela sina Teodora, a pored njega, ima i sina Alekseja koji će u septembru napuniti dve godine. Sofija je vrlo disciplinovana kada je izgled u pitanju, pa tako redovno vežba i zdravo se hrani kako bi održala vitku liniju.

Poslednjom objavom oduševila je svoje pratioce. Naime, modna dizajnerka pozirala je u veoma provokativnoj haljini koja je imala šlic duž cele noge, dok je ceo gornji deo tela ostao pokriven. Poznata dama je svoje fanove obradovala ovim seksi izdanjem, ali istovremeno je pokazala i svedenost i eleganciju.

- Ana haljina - dodala je Sofija pored objave i pokazala svoju novu modnu kolekciju.

Nakon objave nizali su se komentari fanova koji su joj poručili da izgleda savršeno.

Podsetimo, poznati fudbaler Luka Jović verio je svoju izabranicu Sofiju pre dve godine u italijanskom letovalištu Kapri, a uskoro bi trebalo i da stanu na "ludi kamen".

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo)

Autor: Nadlanu.com/J.R.
Foto: sofijamilo/Instagram

Pogledajte još