DAME, OPUSTITE SE: Devet stvari kojih muškarci tokom seksa nisu ni svesni

Dame, opustite se - evo na šta većina muškaraca tokom seksa ni ne pomisli.

Koliko su mlitave vaše butine ili zadnjica

Muškarci su najčešće oduševljeni samom činjenicom da imaju mogućnost da posmatraju vašu obnaženu zadjnicu, a većina njih ionako nije sto posto sigurna kako izgleda celulit, tako da – ne brinite.

Koliko temeljno su obrijane vaše noge

Ako ste mislili da će im malo bockanja statin na put, u velikoj ste zabludi - mnogi muškarci bi se, ako treba, goli provukli kroz trnje za malo maženja.

Da li vam se šminka razmazala i da li uopšte imate šminku

Da li vam se čini da bi bilo koji muškarac u sred seksa zastao i rekao: "Čekaj, obrisalo ti se rumenilo. Gde ti je rumenilo?" ili mario za razmazanu maskaru u trenutku zanosa? Njima je to sasvim OK.

Kako vaše lice izgleda tokom orgazma

Da, može izgledati čudno, može se čak desiti i da napravite smešnu ili ružnu grimasu, ali njima je to dokaz da ne glumite, odnosno da uživate u seksu, što će ih učiniti zadovoljnim.

Kako izgledate "dole"

Njima je savršeno jasno da je svaka žena drugačija, tako da o ovom pitanju i ne razmišljaju. Uostalom, nije kao da bi odbili seks ako su vam velike usne duže centimentar ili dva.

Veličina vaših bradavica

Morali biste zaista da budete slučaj za Ginisa (enormno velike ili enormno male), da bi uopšte obratili pažnju na to. Dok god mogu da ih napipaju ili uoče, sve je u redu.

Da li su vaše grudi različite veličine

Žene se konstantno opterećuju ovim pitanjem, ali muškarcima teško da je to ikad zapalo za oko.

Da li imate salce na leđima

Naslage oko struka često su tema ženskih razgovora, ali muškarci to ne vide kao problem.

Koliko se šta trese i talasa

Muškarcima to jednostavno ne smeta i nikad im nije suviše – za mnoge bi to bilo kao kad biste rekli da je pljeskavica suviše dobra ili neki auto suviše brz.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još