PORTO KARAS: Počele pripreme za izbor Miss Srbije 2017

Foto: Igor Đorđević

Nakon koktela i svečanog proglašenja finalistkinja, upriličenog prošle sedmice u Beogradu, lepotice su spakovale kofere i u prisustvu članova tima sastavljenog od frizera, šminkera, fotografa, novinara, kamermana, kreatora i eminentnih predavača koji su zaduženi za njihov fizički i duhovni razvoj, krenule u ovo grčko letovalište.

Foto: Igor Đorđević

Srpske lepotice su se u luksuzni Grand Resort Porto Carras smestile u četvrtak, 21. septembra, gde su istog dana započele dvonedeljne pripreme.

Foto: Igor Đorđević

Pod budnim okom supervizorke Đurđine Vojvodić, radni dan srpskih misica počinje tai či vežbama koje devojke podučava Drago Vulinović, dugogodišnji instruktor ovih vežbi kineske medicine.

Foto: Igor Đorđević

Drago lepotice uči i kulturi pokreta i neverbalnoj komunikaciji, dok je za fitnes i časove tenisa zadužen Mili Veljković.

Foto: Zoran Mirčetić

Hod po pisti devojke će dovesti do savršenstva svakodnevno radeći sa Adrianom Čortan, koja je, istovremeno, učesnicama ovogodišnjeg izbora za Miss Srbije održala i radionicu na temu ličnog PR-a, javnog i televizijskog nastupa.

Foto: Igor Đorđević

Kada su u pitanju komunikacija i odnosi sa medijima, devojkama je predavanje na temu "Odnosi sa medijima" održala Tatjana Mišović, novinarka i urednica Color Press Grupe.

Foto: Igor Đorđević

Profesor Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, kostimograf i scenograf Miodrag Tabački je tokom maestralnog predavanja o scenskom nastupu preneo takmičarkama neke od najznačajnijih segmenata iz svog višedecenijskog radnog iskustva.

Foto: Igor Đorđević

Za stajling srpskih lepotica zadužen je Mladen Milivojević Baron, dok o njihovim frizurama brine frizerski salon “Češalj i Makaze” i frizer Raša Petrović.

Foto: Zoran Mirčetić

Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity i make-up artistkinja Magdalena Kozačenkov potrudiće se da misice zablistaju ispred objektiva fotografa Zorana Mirčetića i Igora Đorđevića.

Foto: Igor Đorđević

Veče služi za radionice, predavanja i sumiranje utisaka, te planiranje narednog dana, kako tima, tako i mladih takmičarki.

Foto: Igor Đorđević

Narednih dana misice očekuje nova grupa predavača, koji će se, sve do povratka u Beograd, koji je planiran za 3. oktobar, smenjivati u radu sa njima.

Foto: Zoran Mirčetić

Srpske misice će još tokom trajanja priprema osetiti takmičarsku atmosferu prilikom izbora za Miss Porto Carras kada će ugledne ličnosti iz ovog dela Grčke izabrati najlepšu devojku.

Foto: Igor Đorđević

Finalno veče izbora za ovogdišnju mis Srbije održaće se 9. oktobra u Studiju televizije Pink u Šimanovcima i posvećeno je čuvenoj srpskoj slikarki Olji Ivanjicki.

Foto: Igor Đorđević

Color Press Group, kao jedan od medijskih pokrovitelja, izabraće zaštitno lice kompanije, a svi posetioci CPG portala za najlepšu devojku moći će da glasaju u periodu od 1. do 8. oktobra.

Pogledajte galeriju fotografija:

Pogledajte još