PRIRODNA LEPOTICA: Ceca skinula šminku i napravila selfi

Pevačica Ceca Ražnatović, kada god to obaveze zahtevaju, na sebi ima sjajno urađenu šminku i te kako vodi računa šta nanosi na svoje lice. Ali, kada želi da se odmori od onoga što šoubiznis nosi sa sobom, jedva čeka istu da skine.

Ovo nije prvi put da Ceca objavljuje fotografiju na kojoj nije našminkana, ali je izuzetak. Folk diva nije želela da sakrije nijedan detalj na svom licu pa do detalja prikazala kako njeno lice izgleda bez mejkapa.

Ispod fotografije je kratko napisala- "Prirodno". Usledili su brojni komentari, a osim što su je pratioci nazivali lepoticom, bilo je i onih koji su tvrdili da ovako treba da izgleda srećna i ispunjena žena. Jedno je sigurno, Ceca nema razloga bilo šta da prikriva jer je njeno lice lepo i bez šminke i sa njom.

Izvor: Blic
Foto: Instagram/craznatovic_official

Pogledajte još
2 komentara
  1. BRANKO VUKADINOVIĆ says

    Što si se tako napućila???

  2. Tanja says

    CECU NIKADA NE MOZEMO NAZVATI PRIRODNO LEPOM ZENOM.ONA IMA NA SEBI DOVOLJNO NEPRIRODNOG.URADJENE GRUDI ZADNJICA ZUBI JAGODICE.NADOGRADJENA KOSA.VEROVATNO URADJENE OBRVE NOKTI.MASAZE.PROFESIONALNU SMINKU.IMA I TRAJNA NEPRIMETNA SMINKA.KOJU VERUJEM DA IMA.TREPAVICE VESTACKE.STILISTU.NAJBOLJU GARDEROBU.FRIZERKU.SVAKA BI BILA LEPA KAD BI TOLIKO ULOZILA U SEBE.PRAVA I PRIRODNA LEPOTICA JE ANA IVANOVIC.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.