TONI CETINSKI U SUZAMA ZA DRAGOM OSOBOM: Zašto te je Gospod uzeo sebi?

Naime, hrvatski pevač bio je blizak prijatelj sa pokojnim makedonskim pevačem Tošetom Proeskim, čija će se 10-godišnjica od tragične pogibije koja je potresla Balkan obeležiti u ponedeljak 16. oktobra.

S tim u vezi Toni, koji je sa pokojnim pevačem imao i uspešan duet "Lagala nas mala", objavio je emotivan post na društvenoj mreži Facebook gde je izlio sve svoje emocije koje ga već deset godina tište:

- Dragi moj Toše, večno je pitanje zašto je tog jutra u zoru Gospodin odlučio uzeti tebe? Evo deset je godina otkad te nema i fališ neizmerno. Velika je praznina ostala nakon tvog odlaska i niko je nikada ispuniti neće. Znaš zašto? Jer ti si bio i ostao pravi prijatelj. Zato, prijatelju, ne prihvatam ipak da te nema, jer mi je valjda tako lakše. Kad bi sad bili zajedno znam da bi snimili zajedničku video čestitku mojoj majci na njen rođendan i znam da bi uživali i u ostalim lepim i važnim danima, tebi i meni dragim ljudima.  Puno bi toga uradili kad bi bili zajedno. Znaj da si uvek kraj mene, prijatelju, i da si zaslužan za svako moje dobro delo, dragi moj Toše.  Za gluposti i greške sam zadužen isključivo ja, znaš mene. Koliko god si uvek iz mene izvlačio ono najbolje i koliko god to i dalje činiš ja sam ponekad sposoban sve to da zeznem svojim naivnim verovanjem ljudima jer valjda sve ljude merim po tebi i po onome što to naše prijateljstvo predstavlja. Valjda i to mora biti tako? Ne znam, ni ne zanima me. Znam da prijatelja poput tebe više u nikome neću pronaći i da se ni ne treba truditi, ni zavaravati. Ti si jedan i jedini pravi prijatelj i tako će ostati. Znam da si tu negde i hvala ti na svemu što činiš. Voli te brat - napisao je između ostalog pevač i doveo na ivicu suza verne fanove.

Originalni tekst možete pročitati ovde:

Autor: nadlanu.com/V.A.

Pogledajte još