TOŠE, PAMTIĆEMO TE ZAUVEK: Na današnji dan napustio nas je makedonski anđeo!

Toše Proeski iza sebe je ostavio velika dela, pored toga što je muzika bila njegova strast, on je bio poznat i kao veliki humanitarac, a zauvek će ostati upamćen kao momak anđeoskog glasa i osmeha.

Neke od njegovih pesama poput "Čija si", "Pratim te", "Srce nije kamen", "Vo kosi da ti spijam", "Tajno moja" postale su evergrin.

Mnogi njegovi prijatelji i kolege ne mogu da se pomire sa činjenicom da makedonske legende više nema, ali uvek se sa osmehom prisećaju zajedničkih trenutaka jer sećanje na njega ne jenjava.

Kaliopi nije skrivala tugu koju oseća zbog smrti mladog pevača, ona se prisetila Tošeta i oglasila se na Instagramu uz stihove pesme "Nezaboravna", pevačice Natali Kol.

- Nezaboravna, to je kakva si, nezaboravna blizu ili daleko, kao ljubavna pesma što mi ostane u glavi. Kako misao na tebe meni čini stvari. Nikada ranije..Nije nijedna bila više. Voleću te zauvek - napisala je pevačica.

Bojan Marović napisao je emotivnu poruku:

Deset godina moj prijatelju. Može proći još 100 uvek ću se sećati svega.
Igra bez granica, shvatio sam šta je to, valjda tako mora.
Budi muzika, u svima nama, koji to jesmo.

Pevač Saša Matić je objavio video snimak na Instagramu i prisetio se Tošetove pesme "Igra bez granica"

- Umiru samo oni koje zaboravimo a umetnika i čoveka poput Tošeta, ne da je teško, nego je nemoguće zaboraviti. Ni za deset, ni za 110 godina! Nedostaješ, dobro momče..Da se bar mogu probuditi u svetu ljubavi, bez starih dugova i ovih nakaza što su me stalno pratile"

Jedan od najmlađih obožavatelja, pobednik "Pinkovih zvezdica" Marko Bošnjak posvetio je pesmu Tošetu povodom desetogošnjice i raznežio je pratioce na društvenim mrežama.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto proeskii/kaliopi_official/sasamatic_official/bojanmarovic_official/Instagram

Pogledajte još