PREPORUKA NEDELJE: Nebojša Milovanović - serija, film, piće, knjiga, album

Na svim tim poljima uspeo je da se istakne, pa ga publika voli zbog serija kao što su "Vojna akademija" i "Santa Maria della Salute", filmova "Bure baruta", "Panama" ili "Talog", a u poslednje vreme oduševljava sve one koji prisustvuju njegovoj stendap melodrami. Ova neobična pozorišna forma nosi naziv "Stand down" i inspirisana je njegovim životom. Ipak, život mu nije ni nalik tužnim pesmama koje izgovara pred publikom. On živi srećnu porodičnu priču, okružen ljubavlju supruge, arhitekte Tijane (37) i svoje troje dece Vere (5), Stojana (3) i Nade, koju su dobili pre godinu dana. Kada je s njima, oseća se kao najpopularnija ličnost na planeti, ali činjenica je da ga posledice slave sve češće sustižu.

Ove nedelje šarmantni glumac preporučuje vam omiljeno piće, seriju i film koje možete odgledati, zanimljivo štivo za čitanje, te album uz koji će sunčani oktobarski dani biti još prijatniji.

Foto: Promo

SERIJA

"Dates", deset dvadestominutnih epizoda o ljudima koji zakazuju sastanke preko društvenih mreža. Produkcijski nepretencizno, engleski minuciozno u scenariju, dramatici i glumi.

www.imdb.com

Foto: Promo

FILM

"Nigde", Predraga Velinovića u kome igram glavnu ulogu. Imao je premijeru u Montrealu, a očekuje ga i ona pred beogradskom publikom. Visokoestetizovan autorski film, nezavistan u svakom pogledu.
www.siriusproduction.rs

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

PIĆE

Domaća rakija, preporučujem moje zemljake Slavka Đurđevića i Nenada Jezdića, pošto znam kakvo je voće, tehnologija i koliko je ljubavi uloženo da se napravi.

www.jezdicrakija.com

Foto: Promo

KNJIGA

"Vodič kroz ljubavnu istoriju Beograda" Nenada Novaka Stefanovića. Kroz priče o beogradskim kućama, priča priče o emotivnim životima poznatih ljudi čije su ljubavne priče dovele do njihive gradnje, u kojima su se susretali, živeli... Ujedno i priča o vladarima, dvorovima, prošlim vremenima, istoriji...

www.laguna.rs

Foto: Promo

ALBUM

"You Want It Darker". Poslednji album Leonarda Koena. Intimno, ispovedno, majstorski. Testament velikog muzičara.

www.leonardcohen.com

Autor: Mario Badjuk
Foto: Đorđe Đoković/Privatna arhiva

Pogledajte još