KALIOPI BUKLE: Bivši muž mi je rame za plakanje!

Makedonska pevačica Kaliopi Bukle koja godinama osvaja svojim raskošnim glasom otvorila je dušu za jedan nedeljnik. Ona je ispričala kako je podnela razvod od supruga Romea Grila, kako su uspeli da ostanu saradnici i prijatelji, na koji način se borila sa tugama u svom životu i kakvi joj se muškarci udvaraju.

- Pametni smo ljudi i imali smo kvalitetan odnos. Romeo i ja smo se rastali, a već sledeću godinu ušli smo zajedno u studio i napravili album. Nekome je to čudno i nemoguće, ali ne i kod nas. Za sve je potrebna pamet, a mi smo je imali. Romeo je moje glavno rame za plakanje i dan-danas. Ono što on mora da izdrži i istrpi je priča za sebe. To mu je za nenaplaćene cehove iz prošlosti. Šalim se - kroz osmeh kaže pevačica, koja priznaje da je imala pogrešne odluke.

- Ponekad nije pametno reći istinu na pogrešnom mestu. Ne kajem se nikada za nešto što sam uradila jer to je deo moje priče. Ne valja da je u životu sve izglancano, mora malo prašine da bude - ističe Bukle zbog čega ni razvod nije shvatila tragično.

Autor: BLIC!
Foto: kaliopibukle/Instagram

Pogledajte još