PRAVA DRAMA: Radi Manojlović postavili bombu ispod automobila!

Rada je skoro dva meseca provela u SAD i nije ni slutila da će joj se u Majamiju dogoditi prava dramu koju će pamtiti do kraja života.

Na mesto incidenta došla je ekipa američke policije koja je nakon detaljne provere utvrdila da se ispod automobila kojim se Rada dovezla nalaz bomba. Incident se dogodio pre dve godine, a pevačica o tome nije pričala do sad.

- Incident se dogodio pre dve godine. Diskoteka u kojoj je Rada nastupala bila je dupke puna. Pevačica je sa svojim timom na tezgu stigla oko ponoći. Vozač ih je dovezao ispred diskoteke, nakon čega je automobil parkirao na rezervisanom mestu. Oko tri sata posle ponoći nastao je opšti haos. Obezbeđenje kluba je spazilo dva muškarca koja su se sa torbom muvala oko njenog automobila. Nisu hteli da rizikuju, već su odmah pozvali policiju - priča izvor i dodaje:

- Dvadesetak uniformisanih ljudi uletelo je u diskoteku. Rada je momentalno prestala da peva. Nije znala šta ju je snašlo. Uplašila se, a nekoliko policajaca ju je opkolilo. Tokom totalne blokade, koja je bila na snazi nešto više od sat vremena, niko nije mogao da napusti lokal, niti da uđe u njega. Kad su utvrdili da je ispod Radinog vozila postavljena bomba, nastali su prava cika i vriska. Svi su bili preplašeni, a niko nije smeo da napusti lokal. Bomba je uspešno deaktivirana, a automobil je odvezen u policiju. Kasnije se ispostavilo da je bomba bila postavljena ispod pogrešnog vozila i da je pevačica mogla da bude samo kolateralna šteta. Za svaki slučaj, Rada je tokom boravka u Americi dobila pojačano obezbeđenje.

Rada Manojlović potvrdila je ove navode i istakla da nakon svega i dalje voli Ameriku i raduje se odlasku tamo.

-O tome nikad nisam želela da pričam. Hvala bogu, sve se završilo kako treba. Smatram da nema potrebe praviti senzaciju od toga. Neprijatnosti se dešavaju, ali ja se trudim da im ne dajem na značaju. Sada radim na novim pesmama i jedva čekam sledeću godinu, kada ću ponovo otići na turneju po Americi - kazala je Rada.

Izvor: Pink.rs/Kurir
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još