Održana dodela nagrada magazina "Story"

Anđelka Prpić

Bio je ovo prvi put da "Story" rođendan slavi kao deo portfolija "Color Press grupe", a glavna urednica Nadežda Jokić poručila je prisutnima da je to motiv da ovaj brend bude još jači u budućnosti. Najvećoj zabavi u gradu prisustvovale su gotovo sve najpoznatije ličnosti naše zemlje, a voditelj ceremonijalnog programa bio je Boško Jakovljević.

Seka Aleksić

Vrhunac večeri bila je dodela nagrada ovogodišnjim laureatima za značajan doprinos na mnogim poljima na javnoj sceni. Generalni sponzor žurke i oficijelni partner "Storija" bila je kompanija "Huawei" a njen direktor marketinga Danijela Jovanović uručila je sve nagrade, kao i bukete cveća pripadnicama lepšeg pola.

Jelena Karleuša

Za "Glumačku ličnost godine" imenovana je Anđelka Prpić, nagrada za "Album godine" pripala je pevačici Seki Aleksić, dok je kao "Muzička ličnost godine" nagrađena Jelena Karleuša.

Marija Kilibarda

Priznanje za "Hit godine" uručeno je Mariji Šerifović, voditeljka Marija Kilibarda nagrađena je kao "Televizijska ličnost godine", a ekipa domaće hit serije "Senke nad Balkanom" dobila je nagradu za "Projekat godine".

Ostatak večeri protekao je u vrhunskoj zabavi i dobrom raspoloženju, a za to je pre svega bio zadužen bend "Exploziv" koji je drage goste partija konstantno držao na nogama.

Foto: Promo

Pogledajte još