SEKS TRENDOVI U 2018: Novu godinu dočekajte spremni!

Kako se bliži nova godina, tako sve češće čujemo predviđanja pojedinih trendova koji će biti aktuelni u 2018. godini. Ovoga puta, otkrivamo kakvi seks trendovi će vladati u narednom periodu.

Pametni seks-uređaj

Na tržištu su se pojavili seks-gadžeti namenjeni za stimulaciju klitorisa, ali i G tačke. Jedna od najzanimljivijih igračaka je "Liones". Kako je naveo proizvođač, ova aplikacija uz pomoć zvuka prati šta žene uzbuđuje i dovodi do orgazma.

Redizajniran Zec vibrator

Sigurno ste čuli za slavni Zec (Rabbit) vibrator koji postoji više od 50 godina. On je sada redizajniran, odnosno poboljšane su mu sve funkcije. Na tržištu se nalazi pod imenom Magnetize Rampant Rabbit i kako mu ime kaže, koristi magnete da bi poboljšao intenzitet orgazama.

Nova seks iskustva

Iako postoji veliki broj seksi zabava, poput svingerskih, u poslednje vreme mladi žele da imaju drugačije iskustvo. Kabare večeri, erotske noći, gola joga su samo neki od neobičnih programa koje razna udruženja nude. Organizatori za prvi put preporučuju da zainteresovani dođi i uživaju u gledanju, pre nego što se odluče za praktikovanje.

Blutut aplikacije

Unapređene Blutut aplikacije omogućavaju partnerima da budu desetak metara udaljeni jedno od drugog, a da se opet dobro zabave. Najpopularnija je aplikacija "MysteryVibeCresend" koja omogućava partnerima da budu 30 metara udaljeni. Tako pomoću Blututa mogu da upravljaju stimulacijom.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Unsplash

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.