Dečiji crkveni hor "Sveti Arhangel Mihailo" danas na Novosadskom Winter Festu

Hor ruskog odeljenja O.Š. “Jovan Popović” – “Hohlomuški“ koji je sinoć od 18h nastupao na raspevanoj jelki oduševio je sve prisutne. Posetioci su imali priliku da čuju pesme na ruskom jeziku u interpretaciji ovog hora.

Nakon nastupa hora prisutima se obratio naš gost Nenad Pagonis, inače proslavljeni kik-bokser i trenutni učesnik šoua “Tvoje lice zvuči poznato”. On je otkrio da će novogodišnje i božićne praznike provesti kod kuće u krugu porodice i prijatelja.

Braća Miljan Vulinović (Cheeka) za DJ pultom i Stefan Vulinović (BaloO) na perkusijama nastupili su od 20h. Oni su bili zaduženi za odličnu atmosferu i zagrevanje na Trgu slobode.

Večeras od 18h na raspevanoj jelki nastupiće dečiji crkveni hor "Sveti Arhangel Mihailo".

Dođite na Trg slobode da družimo i uživamo u zimskoj i prazničnoj atmosferi.

Zimska čarolija se ponovo vratila na Trg slobode, a ovogodišnji „Novosadski Winter Fest“ će trajati od 23. novembra do 30. decembra 2017. godine. Svake večeri na Trgu slobode nastupaće dečiji horovi na „raspevanoj jelki“ od 18h, svi zainteresovani mogu da se provozaju fijakerom koji ponovo vozi novosadskim ulicama, kupe različite proizvode, rukotvorine, novogodišnje ukrase ili ukusne specijalitete u drvenim kućicama - kuvano vino, čaj, toplu čokoladu, kurtoš kolač, štrudle, vafle, kobasice, čokoladni giros, kolače i još mnogo toga, učestvuju u različitim dečijim i humanitarnim aktivnostima, a tokom vikenda slušaju novosadske bendove i DJ-ejeve.

I ove godine nagrađujemo najlepše pismo Deda Mrazu. Najmlađi svoja pisma Deda Mrazu mogu da ubace u veliko crveno sanduče, a vlasnika najlepšeg pisma nagradićemo putovanjem. Izvlačenje se održati u subotu 23.12.

Na panoima na Trgu slobode i ove godine će se nalaziti najlepša dela iz novosadskih galerija i muzeja i to iz Galerije Matice srpske, Muzeja savremene umetnosti Vojvodine, Spomen-zbirke Pavla Beljanskog i Galerije likovne umetnosti poklon zbirke Rajka Mamuzića.

Svakih 7 dana posetioci će imati priliku da vide izložbu jednog od novosadskih fotografa, a trenutno su na panoima izložene fotografije Tijane Henn.

"Novosadski Winter Fest" organizuju Color Pres Grupa, Ninamedia, Color Media Communications, Subsidium, HBO Color Media Events, Udruženje "Bač u srcu Bačke". Pokrovitelji manifestacije su Grad Novi Sad, Gradska uprava za privredu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Vojvođanska banka i Heineken Srbija sa brendovima Krušovice, Laško, Amstel i Zaječarsko Crno pivo.


Attachments area

Pogledajte još