FEĐA STOJANOVIĆ PROGOVORIO O SMRTI SINA: Bio je ekscentrična osoba - bolovao sam zbog njega!

Prvi put nakon nemilog događaja, glumac je smogao snage da priča o njegovom odlasku. Feđa ističe da je njihov odnos bio prilično nesvakidašnji, ali pre svega ispunjen emocijama. No, problem je, kako glumac ističe, bio u Uroševoj tvrdoglavosti zasnovanoj na kreativnosti.

- Užasno mi je teško i osećam se strašno što baš ništa u životu nije hteo da me posluša. Možda sam ja previše pristajao na kompromise u životu, ali on nije. Tu je možda i pokleknuo. Mnogo je verovao ljudima, pogotovo onima iz svoje branše. I mislim da je tu pogrešio - iskren je glumac.

Ne bi li izbegao medijsku pompu oko smrti naslednika, Feđa se posvetio poslu pa sada radi na seriji "Istine i laži". Ističe da je njegov sin bio osobenjak i da je živeo po svojim pravilima.

- Bio je ekscentrična osoba, takav je rođen i sve što sam bolovao zbog njega, bolovao sam dok je bio sasvim mali jer sam shvatio da je on takav i da ništa ne pomaže. Imam utisak da mu je moj razvod od njegove majke veoma teško pao i da se sa time nije pomirio do kraja života - dodaje Feđa.

Koliko je njegov sin bio specifičan, govori nekoliko činjenica i čudnih detalja. Oženio se u Americi, ali nikoga nije obavestio o tome.

- Poslednjih godina smo kontaktirali isključivo mejlom jer je zabranio da mu telefoniram i to samo zato što sam ga, po njegovom mišljenju, gnjavio - ističe neutešni glumac.

Uroš je iznenada preminuo u 44. godini, a srpskoj javnosti je postao poznat nakon režiranja filma "Čarlston za Ognjenku".

Izvor: Alo!/Gloria
Foto: YouTube/PrintScreen

Pogledajte još