UZVRAĆA UDARAC! Ljuba Pantović: Moja unuka živi sa narkomanom i prostitutkama!

Ljuba otkriva da malena Magdalena živi u uslovima koji nisu adekvatni za malo dete i da je morala da reaguje.

Aleksandra Subotić je neposredno pred ponovni ulazak u "Parove" izjavila da želiš da joj oduzmeš ćerku isključivo da bi bila u medijima?

- Moja ćerka je, nažalost, dopustila sebi da vređa mene, svoju majku, koja sam joj ceo život pomagala,a pod uticajem neostvarenih i jadnih ljudi, što iz njene familije, što iz nepoznate veterničke familije. Sramoti se takvim izjavama zato što upravo ona i onaj njen zovu novinare i mole da daju izjave. Ali izjave o meni, ne o sebi, jer da pričaju o sebi, niko ih ne bi ni slušao, a kamoli pisao o njima. Ispadaju glupi servirajući priču da navodno hoću da oduzmem ćerki dete i smestim ga u hraniteljsku porodicu. Ja nisam ni sud, ni policija, ni centar za socijalni rad, ja sam svetski priznat šampion... Oni su pobrkali lončiće! Valjala sam kad sam pomagala, finansirala, činila, udovoljavala i kad sam bila privremeni staratelj Magdaleni do Aleksandrinog punoletstva.

Da li i dalje smatraš da Magdalena ne treba da živi sa Karađorđem i da je bolje i da bude u hraniteljskoj porodici nego sa njim?

- Naravno da smatram da Magdaleni nije mesto u kući sa narkomanom gde dolaze prostitutke, lopovi... Šta će dete tamo?! On je zloupotrebljava za svoju medijsku promociju i nanosi time štetu detetu! Mada, suludo je od čoveka koji o svojoj deci nije vodio računa očekivati da vodi računa o unucima. On je poremećena ličnost koja konzumira opijate, baljezga o sektama i glupostima i nenormalno se ponaša, što je narod imao prilike da vidi na televiziji. Priča o hraniteljskoj porodici je idiotizam, jer Magdalena ima još rodbine koja bi je možda čuvala.

Da li ti smeta osuda dela javnosti zbog toga što si tužila ćerku jer je ostavila dete kod Karađorđa i šta bi poručila onima koji te razapinju?

- Mene baš briga šta ko priča, pogotovo ljudi koji nemaju svoje živote, nego žive tuđe. Ja ćerku nisam prijavila. Uvek sam radila sve najbolje za svoju decu i sve sam im priuštila, tako da me komentari drugih ne dotiču.

U kakvim uslovima, po tvojim saznanjima, trenutno živi Magdalena?

- Magdalena nema stalno mesto prebivališta jer vidim da je vodi ko stigne i gde stigne. To je žalosno! Evo, pre nekoliko dana je opet zapaljen automobil onom ološu od Aleksandrinog oca. Pa je li to kuća u kojoj treba da boravi Magdalena? Je li to bezbedna sredina za moju unuku? Treba li ona da strada zato što centar za socijalni rad ne radi svoj posao ili zato što je kurta i murta vuku zarad ličnih promocija? Šta treba da se desi da neko reaguje?! Nedajbože da se nešto desi, onda bih verovatno ja bila kriva što je nisam kidnapovala. Bože sačuvaj šta je dopušteno u Srbiji da se radi deci. U svakoj normalnoj zemlji bi neki već bili u domu, neki u socijalnom, a neki na robiji.

Izvor: Alo!
Foto: ljuba_champion/Instagram

Pogledajte još