Predivna praznična atmosfera bila je juče na "Novosadskom Winter Festu"

Svakog petka, subote i nedelje, od 16h do 18h, i kada to vremenski uslovi dozvole, najmlađi će imati priliku da se besplatno fotografišu sa Deda Mrazom na Trgu slobode. Dragi roditelji, dovedite svoju decu, ukoliko želite ponesite im poklone i paketiće koje će im Deda Mraz uručiti, a naš fotograf će vas fotografisati. Sve fotografije moći ćete da pronađete na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - Novosadski Winter Fest, u albumu sa nazivom datuma kada ste se fotografisali.

Na raspevanoj jelki oduševio nas je nastup hora "Vrapčići" iz Beograda koji su svojim repertoarom oraspoložili najmlađe, ali i njihove roditelje. Naša gošća ove večeri bila je rediteljka Sonja Petrović.

Za kraj večeri, na glavnoj bini, nastupila su dva benda, "5 minuta slave" i "Black peacock" sa Majom Brukner i Nenadom Pagonisom. Prava žurka, uz kuvano vino i dobre ritmove bila je na Trgu slobode.

Današnji program, nažalost, zbog loših vremenskih uslova i padavina otkazujemo.

Dan kućnih ljubimaca ćemo održati naredne subote, a sa Deda Mrazom se družimo već sutra od 16h.

Zimska čarolija se ponovo vratila na Trg slobode, a ovogodišnji „Novosadski Winter Fest“ će trajati od 23. novembra do 30. decembra 2017. godine. Svake večeri na Trgu slobode nastupaće dečiji horovi na „raspevanoj jelki“ od 18h, svi zainteresovani mogu da se provozaju fijakerom koji ponovo vozi novosadskim ulicama, kupe različite proizvode, rukotvorine, novogodišnje ukrase ili ukusne specijalitete u drvenim kućicama - kuvano vino, čaj, toplu čokoladu, kurtoš kolač, štrudle, vafle, kobasice, čokoladni giros, kolače i još mnogo toga, učestvuju u različitim dečijim i humanitarnim aktivnostima, a tokom vikenda slušaju novosadske bendove i DJ-ejeve.

I ove godine nagrađujemo najlepše pismo Deda Mrazu. Najmlađi svoja pisma Deda Mrazu mogu da ubace u veliko crveno sanduče, a vlasnika najlepšeg pisma nagradićemo putovanjem. Izvlačenje se održati u subotu 23.12.

"Novosadski Winter Fest" organizuju Color Pres Grupa, Ninamedia, Color Media Communications, Subsidium, HBO Color Media Events, Udruženje "Bač u srcu Bačke". Pokrovitelji manifestacije su Grad Novi Sad, Gradska uprava za privredu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Vojvođanska banka i Heineken Srbija sa brendovima Krušovice, Laško, Amstel i Zaječarsko Crno pivo.
Attachments area

Autor: Nadlanu

Pogledajte još