MRKA PROGOVORIO O VEZI SA ANOM: Ona je bomba, uzbuđuje me svakog dana

Bivši ministar tvrdi da ga folk zvezda svakodnevno uzbuđuje i da je i dan-danas doživljava kao pravu seks-bombu.

- Jedina pevačica s kojom sam bio je Ana Bekuta i nijedna više! Nikakve pevačice ne dolaze u obzir, nema ih ni u priči. Ona je najlepša i najbolja ubedljivo, uvek mi se sviđala, čak i dok je nisam lično poznavao. Nikad je ne bih prevario zato što je prava žena za sve. Pored toga što je odlična pevačica, ona i fizički najbolje izgleda od svih. Bekuta je seks-bomba, to morate priznati! I dalje je veoma interesantna, živimo zajedno, mirni smo i ne pravimo probleme. Živećemo zajedno dok nas smrt ne rastavi - pohvalio je Mrka svoju devojku.

Mrka kaže da je pevačica svesna da se on nikada neće oženiti njome jer je i dalje u braku s Draganom Mrkonjić.

- Nemam šta da krijem, ionako ceo moj život znate i pljujete ga, tako da nemam problem da kažem kako zaista stoje stvari. Moj privatni život je moja lična stvar, pa tako i moja žena. Ako meni odgovara da budem u braku s njom, a živim s drugom ženom, zašto bi se drugi bunili?! Ana je svesna toga i ne ljuti se. Mi imamo dogovor. Nisam jedini! Zašto ne pitate druge političare, koji su veće zvezde od mene?! Mnogi imaju ljubavnice koje kriju po parkovima i da ne pričam gde sve. Samo mene svi napadaju - rekao je političar.

Mrka naglašava da mu smeta što ga bije glas opasnog švalera jer ne daje povoda za takve priče. Kako kaže, njegove oči postoje samo za Bekutu i nijednu drugu.

- Pa vi ste od mene napravili švalera! Zar mislite da bih ja pored Ane bio s nekom drugom?! Ma nema šanse! Sve druge pevačice su moje drugarice i mnoge od njih godinama poznajem. Neke gledam i kao ortake. To što se nekada malo našalim ne treba da mi zamere - završava Mrkonjić.

Ana Bekuta će dočekati Novu godinu u Crnoj Gori na svom nastupu, naravno s Mrkom. Iako je pevačica na nekoliko svirki išla bez svog dragog, Mrka je ponovo prati u stopu. Političar je želeo da nekoliko dana ostanu na primorju kako bi se odmorili, međutim, Ana ga je odbila zbog ugovorenih nastupa koje ima odmah nakon dočeka.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/anabekuta1

Pogledajte još