NYX PROFESSIONAL MAKEUP: Oslobodi svoje boje!

Nova NYX Professional Makeup interaktivna prodavnica na Terazijama, u samom srcu Beograda, biće centar okupljanja za beauty zajednicu, ali i za ostale makeup sladokusce koji žele da uživaju u ponudi profesionalne šminke, koja u ovom trenutku premašuje dve hiljade različitih proizvoda na jednom mestu.

- Dostupna profesionalna šminka koja omogućava neograničenu umešnost u ulepšavanju za sve - to je bio cilj osnivača, mlade korejsko-američke preduzetnice, kada je 1999. godine pokrenula NYX Professional Makeup u centru Los Anđelesa, sa linijom olovaka za oči i usta svetlih duginih boja.

Njen san da pruži fanaticima za šminkanje vrhunske alate za samoizražavanje po pristupačnoj ceni ubrzo je ostvaren. Iako je NYX Professional Makeup - koja je dobila ime po izuzetno lepoj grčkoj boginji noći – počela kao mala kompanija, nije dugo ostala na toj poziciji!

- NYX Professional Makeup je pomogao rastu zajednice profesionalnih šminkera kroz sajmove i škole šminkanja, omogućavajući makeup umetnicima širom sveta da popune svoje komplete obiljem pristupačnih, ali visokokvalitetnih proizvoda. Nova populacija samoukih, digitalno potkovanih šminkerskih umetnika - fanatika za lepotu, brzo je usvojila NYX Professional Makeup. Milioni selfija, tutorijala i snepova ovih DIY-era su postali partneri brendu, utičući ne samo na druge ljubitelje šminke, već i na proizvode koje razvijajamo. Svetski najtraženija i najbrže rastuća linija šminke, stvorena je od strane “kozmetičkog kameleona” za slične umetnike širom sveta. Danas je NYX Professional Makeup online zajednica doprinela da smo na prvom mestu kada se radi o ukupnim video pominjanjima na YouTube-u, a na Instagramu je porasla na više od 12 miliona pratilaca, što nas čini trećim najviše praćenim makeup brendom.

Prva NYX Professional Makeup interaktivna prodavnica donosi potpuno novo iskustvo kupovine svojom ekskluzivnom ponudom sa više od 2.000 artikala, omogućavajući svakoj osobi da odabere bilo koju boju, u bilo kojoj kategoriji, bilo koje teksture na jednom mestu. NYX Professional Makeup nudi više od 640 nijansi karmina, pro-inspirisanih proizvoda, palete za senčenje i konturisanje, šminku za obrve u svim oblicima i teksturama, neverovatne osnove i više od 170 različitih ajlajnera. #OslobodiSvojeBoje!

Pogledajte još