JAKOM VOLJOM POBEDILA VIŠAK KILOGRAMA: Ivana Negativ oduševila fanove transformacijom! (VIDEO)

Popularnost je stekla devedesetih godina kao članica benda "Tap 011", sa kojim je snimila tri albuma a zatim i četiri albuma sa grupom "Negativ".

U grupi "Negativ" provela je nekoliko godina a po dolasku ćerke Sare na svet koju je dobila sa Aleksandrom Petersom, pevačica se povukla iz javnosti i posvetila odgajanju deteta.

Donekle je zapostavila svoje telo i nije obraćala pažnju na svoje navike što je dovelo do srčanog udara koji se dogodio 2015. godine.

Објава коју дели Ivana (@ivanapeters) дана

- U mom slučaju nisu bile kobne moje godine, presudne su bile neke druge stvari. Čak ni lekari i dalje nemaju odgovor na pitanje zašto se to desilo. Da, holesterol je bio povišen, ali to je bilo tako i kada sam bila mlađa i dosta mršavija. Genetika takođe nije bila uzrok jer niko u mojoj porodici nije imao srčanih problema. Da ironija bude još veća, bila sam vegan i hranila se odlično, čak veoma slično onome kako se hranim sada - objasnila je tada pevačica.

Nakon više od dve godine Ivana se potpuno oporavila i izašla kao pobednik iz čitave situacije. Danas je veoma aktivna na poslovnom planu, redovno nastupa a i liniju je dovela u red.

Ona je objavila fotografiju na Instagramu a pratioci su sa oduševljenjem reagovali na njenu transformaciju.

Објава коју дели Ivana (@ivanapeters) дана

"Top fit", "Bravo" - samo su neki od komenatara koji su ostavljeni na snimak u kojem Ivana đuska u uzanoj crnoj majici i halenkama.

Autor: Nadlanu.com/N.P./Blic
Foto: ivanapeters/Instagram

Pogledajte još