Hor "Musica Viva" iz Bačkog Petrovca danas na Trgu slobode

Pre nastupa, publici se obratio Igor Jurić, osnivač fondacije "Tijana Jurić". On je istakao koliko je važno da se i deca i roditelji informišu o opasnostima koje vrebaju na internetu, ali i u njihovoj okolini. On je spomenuo i peticiju koju je pokrenula njegova fondacija, a koja je dobila preko 150.000 potpisa i kojom bi se ubice dece osuđuvale na doživotnu robiju. On se zahvalio Novom Sadu čiji su građani u najvećem broju podržali peticiju i na taj način dali svoj doprinos u ovoj borbi.

Priliku da se predstavi na našoj raspevanoj jelki imala je Škola muzike “Melodies”. U njihovom nastupu uživali su svi posetioci, međutim oni najmlađi su ipak bili najveseliji i neprestano su plesali i pevali.

Večeras od 18h na raspevanoj jelki nastupiće hor "Musica Viva" iz Bačkog Petrovca.

Zimska čarolija se ponovo vratila na Trg slobode, a ovogodišnji „Novosadski Winter Fest“ će trajati od 23. novembra do 30. decembra 2017. godine. Svake večeri na Trgu slobode nastupaće dečiji horovi na „raspevanoj jelki“ od 18h, svi zainteresovani mogu da se provozaju fijakerom koji ponovo vozi novosadskim ulicama, kupe različite proizvode, rukotvorine, novogodišnje ukrase ili ukusne specijalitete u drvenim kućicama - kuvano vino, čaj, toplu čokoladu, kurtoš kolač, štrudle, vafle, kobasice, čokoladni giros, kolače i još mnogo toga, učestvuju u različitim dečijim i humanitarnim aktivnostima, a tokom vikenda slušaju novosadske bendove i DJ-ejeve.

I ove godine nagrađujemo najlepše pismo Deda Mrazu. Najmlađi svoja pisma Deda Mrazu mogu da ubace u veliko crveno sanduče, a vlasnika najlepšeg pisma nagradićemo putovanjem. Izvlačenje se održati u subotu 23.12.

"Novosadski Winter Fest" organizuju Color Pres Grupa, Ninamedia, Color Media Communications, Subsidium, HBO Color Media Events, Udruženje "Bač u srcu Bačke". Pokrovitelji manifestacije su Grad Novi Sad, Gradska uprava za privredu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Vojvođanska banka i Heineken Srbija sa brendovima Krušovice, Laško, Amstel i Zaječarsko Crno pivo.

Pogledajte još