MRKA I BEKUTA BANKROTIRALI: Nemam ni za viski, Ana grca u kreditima!

Najveći šmeker među političarima požalio se da nema mogućnosti za lagodan život na koji je navikao, pa samim tim svojoj dragoj Ani Bekuti neće moći da ispunjava sve želje.

- Nemam para! Pitanje je da li ću i platu primiti - rekao je Mrka s osmehom i dodao da ipak u svakoj šali ima malo istine:

- Stvarno nisam u situaciji da se razbacujem, ne mogu ni nova kola sebi da priuštim, a kamoli nešto više od toga. Takvo je vreme došlo. Pitanje je da li ću imati za viski za doček Nove godine, nadam se da toliko mogu da se otvorim za Anu i mene!

Mrkonjić otkriva da Bekuta grca u kreditima, koje je podigla pre nekoliko godina.

- Ana mesečno vraća kredit koji je podigla da kupi stan na Vračaru, u kom zajedno živimo. Ne može ni ona da se busa parama, koliko god da zarađuje. Svi misle da sam joj ja kupio stan, ali zaista nije tako. Odakle meni tolike pare?! Nisam ja milioner! Žena ga je zaradila svojim radom. Sad vraća te pare, to je za pohvalu. Ako meni ne verujete, pozovite konzulat, pa ćete dobiti prave informacije. Nemam razloga da lažem - rekao je političar za Kurir.

Mrkonjić i Bekuta poslednjih meseci se ne pojavljuju zajedno na javnim događajima, iako su ranije važili za inventar na svakom skupu. Očigledno ih je uhvatila kriza, pa se samim tim Mrka trgao i shvatio da mora malo da se stisne, a ne da čašćava sve ljude oko sebe. Ipak, on će ići s njom na doček Nove godine, na Anin nastup u Crnoj Gori. Bekuta je novogodišnju svirku ugovorila još letos jer je na primorju jedna od najtraženijih pevačica i uvek je rado viđen gost. Ona je za ovu svirku malo izmenila i osvežila repertoar, a u prvom redu veseliće se njen dragi Mrka. Na čiji račun, videćemo.

Inače, Milutin je zakonitoj ženi Daši dao luksuzni stan. On ju je odatle nedavno preselio u hotel u centru Beograda, a dva meseca kasnije, kada je stan renoviran, vratio ju je u tu nekretninu. Za sve to vreme on živi u stanu Ane Bekute, koja otvoreno priča o odnosu svog dečka sa zakonitom suprugom:

- On poštuje tu ženu i to je normalno. Pa s njom je živeo 40 godina. Mi smo stvari stavili na svoje mesto još na početku. Ne pada mi na pamet da mu branim da se viđa s njom, ona nema nikog osim njega.

Izvor: Kurir
Foto: anabekuta1/Instagram

Pogledajte još