Dan kućnih ljubimaca, POP hor "Radio", Muzika srca i bend Pet plus danas na Trgu slobode

Najmlađi su juče ponovo imali priliku da se fotografišu sa Deda Mrazom. Gledali smo dečiju predstavu "Čudotvorni izvor" u organizaciji kompanije Minaqua.

Na raspevanoj jelki predstavili su nam se drugari iz hora "Čarobne frulice", Dečijeg gospel horića i hora "Alfabet", a na glavnoj bini nastupio je bend Kler.

Danas od 16h se ponovo družimo sa Deda Mrazom. Dovedite najmlađe da se besplatno fotografišu sa Deda Mrazom, a možete doneti i paketiće koje će Deda Mraz uručiti. Sve fotografije pronaći ćete na našoj Fejsbuk stranici.

Od 17h organizujemo Dan kućnih ljubimaca. Osim druženja, ove godine organizujemo i modnu reviju najlepših stajlinga. Maskirajte vaše kućne ljubimce, ušuškajte ih, stavite im kapice i sve ono što obično i nose kada su ovako hladni dani, a naš žiri će odabrati najlepši stajling. One sa najviša glasova ćemo nagraditi poklonima. Osim druženja i nagrađivanja, ovu priliku ćemo iskoristiti i da pomognemo napuštenim kućnim ljubimcima. Donesite hranu za ljubimce i ostavite ih na štandu SPANS-a.

Od 18h na raspevanoj jelki nastupiće POP hor "Radio" iz Novog Sada.

Na glavnoj bini od 19h nastupiće sastav "Muzika srca", a zatim bend "Pet plus".

Pozivamo vas i da budete deo humanitarne akcije Božićna pijaca „Pokloni osmeh“, koju organizuje Alumni klub Fondacije dr Zoran Đinđić i koja će trajati od petka 22. decembra do nedelje 24. decembra, u periodu od 9 do 22 časa, u okviru manifestacije „Novosadski Winter Fest“. Alumnisti će prodajom kuvanog vina, punča, čaja i božićnih kolača prikupljati novac koji će biti doniran Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR).

Zimska čarolija je i ove godine ponovo na Trgu slobode, a ovogodišnji „Novosadski Winter Fest“ će trajati od 23. novembra do 30. decembra 2017. godine. Svake večeri na Trgu slobode nastupaće dečiji horovi na „raspevanoj jelki“ od 18h, svi zainteresovani mogu da se provozaju fijakerom koji ponovo vozi novosadskim ulicama, kupe različite proizvode, rukotvorine, novogodišnje ukrase ili ukusne specijalitete u drvenim kućicama - kuvano vino, čaj, toplu čokoladu, kurtoš kolač, štrudle, vafle, kobasice, čokoladni giros, kolače i još mnogo toga, učestvuju u različitim dečijim i humanitarnim aktivnostima, a tokom vikenda slušaju novosadske bendove i DJ-ejeve.

"Novosadski Winter Fest" organizuju Color Pres Grupa, Ninamedia, Color Media Communications, Subsidium, HBO Color Media Events, Udruženje "Bač u srcu Bačke". Pokrovitelji manifestacije su Grad Novi Sad, Gradska uprava za privredu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Vojvođanska banka i Heineken Srbija sa brendovima Krušovice, Laško, Amstel i Zaječarsko Crno pivo.

Autor: Nadlanu

Pogledajte još