GODINU JOJ JE OBELEŽIO SKANDAL S LUKASOM: Ana Sević donela odluku koja će je skupo koštati!

Iako je veoma zadovoljna svojim angažmanom u emisiji "Neki novi klinci" i prija joj rad sa decom, atraktivna pevačica i supruga Darka Lazića rešila je da "oživi" svoju muzičku karijeru. Ona se vraća na muzičku scenu posle 3 godine pauze, za publiku sprema dve nove pesme, a u planu su i spotovi za obe numere, saznaje "Pulsonline".

- Protekla godina bila je za Anu jako turbulentna. Svašta se pisalo o njenom privatnom životu. Iako su mnogi mislili da će je sve to poljuljati, ona je iz svega izašla jača i sada je spremna nego ikad pre da zablista na poslovnom planu. Nastaviće da vodi muzički šou "Neki novi klinci", ali se vraća i na muzičku scenu. Spremila je dve odlične pesme, za koje će snimiti i spotove i kako sam načula to će je sve koštati oko 30.000 evra. Ana kao voditeljka "Granda" ima dobru platu, ali će i suprug malo priskočiti u pomoć da se sve to finansira. Ana je presrećna i jedva čeka da sa publikom podeli nove pesme - otkriva nam bliska Anina prijateljica.

Ekipa našeg portala stupila je u kontakt sa Anom, koja je naša saznanja potvrdila.

- Za početak sledeće godine spremam sam dve nove pesme. Jednu radi Braja, a drugu Saša Lazić. Super je ekipa, super energija, jedva čekam da se sve to završi, ekranizuje i da čujem reakcije publike. Eto, to je ono na šta sam trenutno fokusirana i šta mi je prioritet u 2018. godini - rekla je Ana za "Pulsonline".

Izvor: Pulsonline.rs

Pogledajte još