TVOJ MUŽ NIJE LJUBOMORAN ZBOG OVAKVIH FOTOGRAFIJA: Kim Kardašijan pozirala samo u gaćicama, fanovi je izvređali! (FOTO)

Kim Kardašijan veliku popularnost stekla je zahvaljujući eksplicitnim video snimcima i provokativnim fotografijama. Prisetimo se da je starleta vodila ljubav sa bivšim momkom, reperom Ray J, a porno snimak je prodat produkcijskoj kući "Vivid Entertainment".

Od tada je pod stalnim okom paparaca, koji su bili oduševljeni njenom pojavom na estradnom nebu, jer im je tadašnja zvezda Paris Hilton pomalo dosadila.

Sada možemo reći da je Kim napravila imperiju i sve zahvaljujući ovom snimku a zatim i porodičnom rijalitiju "U korak sa Kardašijanovima", koji im je otvorio velike mogućnosti. Usledile su brojne kampanje, a najstarija članica, starletina majka Kris Džener od sestara je napravila američke nacionalne, uspešne proizvode, modele, zvezde, bogatašice...

Nije poznato da li je njen suprug Kanje Vest zabeležio ovu vrelu fotku, ali je svakako uzburkala medije i fanove. Naime, Kim je pozirala u gaćicama i objavila fotografiju na Instagramu, usledili su brojni komentari a ovakvo izdanje pridobilo je više od milion lajkova.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: kimkardashian/Instagram

Pogledajte još