POZNATA JE PO HITU "ADRENALIN": Pevačica Dajana Penezić nestala je sa scene, završila fakultet, a danas se bavi sasvim drugačijom profesijom!

Već dve godine kasnije postala je vlasnica najvećeg hita "Adrenalin" koji se i danas sluša. Poslednju ploču objavila je 2011 i na njoj se, pored nekoliko novih, nalazilo i desetak pesama sa prethodna dva albuma. Talentovana za pevanje, lepa, kulturna, bez ijednog skandala na estradi, Dajana je mogla da napravi veliku muzičku karijeru, da je tako htela. Ona je, ipak izabrala da joj druga ljubav, lečenje ljudi, postane njen životni put. Završila je Medicinski fakultet u Beogradu i zaposlila se kao doktor u jednoj državnoj bolnici gde i danas radi.

- Prvo pitanje kada me neko sretne, a pamti me po pesmi "Adrenalin", obično bude zašto sam nestala sa muzičke scene, ili kada ću snimiti neku novu pesmu. Mislila sam da će moći uspešno da balansiram izmađu fakulteta i pevanja, ali se ispostavilo da to nije moguće. Medicina je nešto što mnogo volim, a muzika je moje druga "ja" i zato ne mogu da se zareknem da neću snimiti još neku pesmu, barem za moju dušu. Mnogo mi nedostaje pevanje, s vremena na vreme poželim da se vratim u taj period, ali prosto nije bilo moguće jer imam mnogo obaveza. Poslednji nastup održala sam pre pet ili šest godina u Sloveniji - priča Dajana za Kurir.

Sa kolegama na poslu se odlično slaže, a često joj se dešava da je njeni mlađi pacijenti prepoznaju sa televiziji i obraduju se što je vide.

- Nisam, zaista, imala nijednu neprijatnost. Pogotovo ne sa kolegama, oni su svi divni, nikad ih ne bih menjala. Naravno, svi znaju da sam se bavila pevanjam i njima je to simpatično. Imala sam nebrojano puta situacije kada me neko od pacijenata prepozna, pa onda počne da peva "skok adrenalina, drugi dok me dira" (smeh). Meni je beskrajno drago što me se ljudi sećaju - rekla je doktorka Penezić.

Povratak muzici, kako je rekla, planira i vrlo je izvestan, ali ne odustaje ni od usavršavanja u medicini.

- Od maja meseca krećem na specijalizaciju iz fizijatrije, odlučila sam da se tome posvetim. Očekuje me još četiri godine učenja, toliko traje specijalizacija, ali nije mi teško jer to zaista volim - izjavila nam je Dajana.

A post shared by @dajana_penezic on

Izvor: Kurir.rs/I.E.

Pogledajte još
1 komentar
  1. Miki says

    Hahahahaha sta kaze, ne moze da balansira. Seko, reci lepo i posteno da je presusilo sa kintom, a kod Brene nema za dz. Tata pukao sa pumpom, pekarom i marketom i sad cabar da se peva. Bice tebe opet, samo ako nahvatas nekog galnatnog sponzora…Leci te babe tamo i cuti kad je vec otisla mast u propast, ne lupaj po novinama…

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.