PROMENE KOJE OSVEŽAVAJU: Savršen zimski make up za brinete

Make up trendovi za ovu zimu definitivno odišu kontrastom! Brinete, budite spremne na promene i naglasite svoje usne. Pratite uputstva i budite još zavodljivije...

Neka se vaša rutina sastoji od promena. Ne prihvatajte monotoniju u šminkanju, jer vama sve savršeno pristaje. Nanesite podlogu za šminku, tečni puder, korektor i svetlo roze rumenilo za promenu! Hajlajterom istaknite T-zonu i nanesite bronzer. Na oči prvo nanesite svetlo roze senku, a ako u uglove očiju stavite malo svetlosmeđe nijanse nećete pogrešiti.

Uokvirite oči tečnim ajlajnerom i nemojte se uvek hvatati za onaj u crnoj boji. Usudite se da eksperimentišete sa bojama ajlajnera – bićete oduševljene koliko će vam oni u boji smanjiti godine. Za sjaj u očima unutrašnji kapak ispunite belom olovkom i naravno, ne zaboravite maskaru. Nakon što ste se našminkali ovim blagim nijansama, uzmite u ruke olovku za usne i karmin. Pogledajte video make up tutorijal.

Usne uokvirite olovokom, a potom nanesite karmin u istoj boji. Nemojte da se navikavate da vam olovka bude nekoliko nijansi tamnija. To će vam smanjiti obim usana i delovaćete starije.

Izvor: Lepota&Zdravlje
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.