ZABORAVITE UČIONICE: Elena Karić primenjuje kućno školovanje i u prašumi, njen sin potpuno uživa! (FOTO)

Elena Karić, dizajnerka enterijera i supruga Jugoslava Karića nalazi se na proputovanju po Južnoj Americi odakle na svoj Insatgram profil postavlja veličanstvene fotografije.

Osim fenomenalne fotke iz amazonske prašume u Brazilu, najviše oduševljenja odnela je njena objava iz Kostarike gde pozira sa sinom Simonom.

Pošto se Elena pre nekoliko godina odlučila za kućno školovanje, odnosno homeschooling, nije odolela da mališana poduči školskim lekcijama i na ovom mestu.

- Podučavanje kod kuće je moja najbolja životna odluka, umesto beskrajnih sati provedenih u klupi neke učionice. U štali, u šumi, kraj vatre nekog plemena, na magičnim mestima širom sveta - napisala je Elena uz fotku sa sinom sa drvene terase koja gleda na prašumu nedaleko od Nuajaka vodopada, a zatim dodala: - Ima li ičeg lepšeg od toga da budeš divlji i slobodan, da budeš ono što želiš, a ne ono što drugi žele od tebe?

Elena je za ovu odluku dobila puno poštovanje među pripadnicima nežnijeg pola koje su poželele da mogu da podučavaju svoju decu na taj način.


Autor: nadlanu.com/V.A.

Foto: Instagram/elena.karamankaric

Pogledajte još