JEDNA STRANA ZADOVOLJNA, A DRUGA NE: Severina i Milan će morati da poštuju novu odluku suda oko starateljstva nad malim Aleksandrom

 

Foto: Hello!/Arhiva

Opštinski građanski sud u Zagrebu je danas, kako saznaje Telegraf, preusudio u korist Milana Popovića, na osnovu tužbe koju je Popović podneo 2015. protiv Severine. Sud je odlučio da Milan i Severina ravnopravno podele starateljstvo nad sinom Aleksandrom, i naizmenično će ga viđati po sedam dana.

Prema našim informacijama, mali Aleksandar će ubuduće sedam dana, od nedelje do nedelje, živeti sa Severinom, potom narednih nedelju dana sa Milanom, i tako naizmenično.

Takođe, u sudskoj presudi se navodi i da će ubuduće Milan Popović snositi sve troškove u vezi sa životnim potrebama malog Aleksandra, dok sin živi kod njega, a sa druge strane, i Severina će snositi sve troškove u vezi sa Aleksandrom, u periodu dok on živi sa njom.

Podsetimo, Milan je nekoliko godina bio bitku za ravnopravno starateljstvo, odnosno za to da mali Aleksandar provodi sa njim onoliko vremena koliko provodi sa majkom.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još