OLIMPIJSKA ČAROLIJA 2018: Održana porodična ski trka na Kopaoniku

Ukupno je učestvovalo 43 porodice, odnosno 86 takmičara. Najmlađi učesnik je imao 4 godine, a najstariji 56.

Kako pravila trke nalažu, porodice su formirale ekipe od dva člana – starijeg i mlađeg čiji su se vremenski rezultati sabirali. Tako smo na startu imali raznolike ekipe: tate i ćerke, mame i sinove, mame i ćerke, i tate i sinove.

Najbrže vreme ostvarile su Bobić Nađa i Grbović Dea sa ukupnim vremenom 63.85, i tako osvojile glavnu nagradu - vikend u hotelu Grand za dve osobe. Drugo mesto osvojili su Ristić Kosta i Ljubomir sa vremenom 64.01, dok su treće mesto zauzeli Zoe i Nenad Šumonja sa vremenom 65.09. Svi oni su pored medalja dobili i vredne nagrade: poklon pakete Skijališta Srbije, kao i poklone sponzora Olimpijskog komiteta Srbije, Zlatiborca, Don kafe i Jafe.

Medalje i nagrade je uručio predsednik OKS, Božidar Maljković zajedno da Goranom Pekovićem ispred MK Resort.

„Olimpijska Čarolija” organizovana je u saradnji sa Opštinom Raška, Skijalištima Srbije, MK Resort, Skijaškim savezom Srbije i ski školom Outdoor i trajaće do nedelje, 25. februara. Svi posetioci će moći da u hotelu „Grand” pogledaju izložbu o Zimskim igrama, naprave rođendansku fotografiju i učestvuju u različitim takmičarskim igrama.

Foto: Promo

Pogledajte još